Inlägg från: Anonym (korken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (korken)

    Vad tycker ni om att män som köper sex ska få fängelse?

    Hur ska vi stoppa att fattiga kvinnor söker svenska män i syfte att få ett bättre liv i Sverige?

  • Anonym (korken)
    Mimosa86 skrev 2020-05-19 22:54:47 följande:
    Peka ut en enda kvinna som njuter av att ha 20 män på kö för att liggs med henne på en dag? Män hon INTE valt? Tror du på allvar att det är njutning för en kvinna att ligga med håriga Hans och därefter svettige Sven för att sedan gå loss på våldsamma Viktor?

    Anledningen att det inte är en merit och varför män inte hyllar horan beror på att hon inte är en jämlik varelse i hans ögon. Hur ska han annars få ut våldsamma fantasier och förnedrande inslag om han hade respekterat henne? Sex får han med sin partner, men henne vill han inte begå övergrepp på. Då köper han hellre ett objekt som saknar värde i hans och alla andras ögon och uppfyller sina mörkaste porrfantasier. Vilket resulterar i att prostitution är ett livsfarligt yrke. Ja du som man kan tom betala för att få köpa en kvinna att döda om den lusten faller på. Sky?s the limit.
    Blir lite fel att använda ordet njuter.

    Även som man skulle jag tycka det var vidrigt att tvingas ligga med 20 random kvinnor. Jag skulle inte klara ens en natt.

    Nu verkar det iallafall som lille Paolo gjort lite nytta. Regeringen föreslå yrvaket att sexköp ska ge fängelse som minimistraff. Synd att det kom så sent. Hade gärna sett Paolo skaka galler.
  • Anonym (korken)
    Anonym (H) skrev 2020-05-23 20:08:29 följande:

    Det borde bli fängelsestraff


    Vore rätt kul om just dessa män burades in. Tänk er en halv miljon alfahannar bakom lås och bom.
  • Anonym (korken)
    New Dawn skrev 2020-05-25 22:49:21 följande:
    Enligt min åsikt är det ett förminska de verkliga och stora problemen som prostition innefattas av. Det är sällan gråzoner och det vanligaste är att fattiga och utsatta kvinnor säljer sex, och det är ofta tydligt vad det handlar om.

    Att beskriva hur någon ber om pengar efter andra dejten, och tycka att det är ett bra exempel är, enligt min åsikt att förminska problemen och verkligheten för de prostituerade.

    Ja jag fattar att en liten del säljer sex frivilligt och inte mår dåligt (i alla fall inte i början) och att det ibland kan finnas gråzoner, men jag det är ett hån att fokusera på det när man diskuterar prostituerade, och dessutom tycka att dessa exempel är bra.
    Håller med. Tror dock att den där lilla delen är väldigt väldigt liten. Isåfall har de nog ett fåtal stamkunder som de rentav gillar lite grann.

    Det är ju knappast så att kvinnor med bra jobb och god inkomst tar ett extrajobb på horhuset för att kunna lyxshoppa. Har man nått en viss bas i levnadsstandard så finns det självfallet inte på kartan att sälja sin kropp.

    Man kan ju dra parallellen med tiggare. Hur många högavlönade vd'ar springer runt på t-banan och tigger?
  • Anonym (korken)
    Anonym (/) skrev 2020-05-31 19:55:19 följande:

    Vad säger ni om en man betalar för sällskap som inte är sexuell? Hur ok eller inte ok är det?


    Du menar som t.ex en PT?
  • Anonym (korken)
    Anonym (/) skrev 2020-05-31 20:26:55 följande:
    Vad är en PT?
    Personlig tränare. Man köper en person som hjälper en att träna. Absolut inget sex involverat, men definitivt trevligt sällskap under träningspasset.
  • Anonym (korken)
    Anonym (/) skrev 2020-05-31 22:36:43 följande:
    Betalat tjejer för middagssällskap. För middagen samt för att vara där. Det är Eskorttjejer jag betalat men inte för sex.
    Att bjuda någon på lunch?
  • Anonym (korken)
    New Dawn skrev 2020-06-01 16:53:45 följande:
    Jaja....Alla män som träffat prostituerade, antingen som vänner, eller som köpt sex berättar hur bra dessa kvinnor trivs. Märkligt va, vad dåligt alla de här exemplena står sig i verkligheten. Tänk att det ALDRIG är någon man som berättat om utsatta kvinnor som vantrivs med att sälja sex. ALDRIG är det någon som stött på dessa trafficking offer, eller utsatta kvinnor. Nejdå. "Jag har köpt sex och den kvinnan tyckte väääldigt mycket om sitt jobb" "Det var helt självvalt" Ändå är det så stor procent som handlar om utsatta kvinnor. Ofta kvinnor från fattiga östländer.

    Vad tror ni? Tror ni att en kvinna som säljer sex säger att hon är tvingad. Nej hon skyddar hellre hallicken och säger att det är en vän /pojkvän... För hon vet vilket straff hon får om hon avslöjar honom, eller henne. En säljare säljer sex och då ingår det ju att låtsas gilla det skapligt mycket i alla fall. Vill du ha kunder kan du ju inte säga att du hatar ditt jobb och att pusta ut och säga "tack och lov nu är mitt pass med dig äntligen slut"

    Det finns givetvis kvinnor som tycker det är okej, eller som töm gillar det, men de är i minoritet. Varför skulle annars trafficking behövas överallt i världen?

    Att du skulle kunna tänka dig sälja sex är irrelevant i sig. Det hade för övrigt inte varit relavant för debatten om du själv hade varit emot det.

    Nej man kan inte lagstifta bort all prostition, men även vid legalisering fortsätter olaglig trafficking, våld och människohandel. Det är "nödvändigt" då kvinnor mycket sällan trivs att sälja sex. Därför är den bästa vägen att minska prostitionen och lyfta problemen, människohandeln, och ohälsan hos säljarna.

    Ang knark så är det inte straffbart att knarka i sig. Innehav och handel däremot, så jag fattar inte din poäng här.
    Det är ju ganska självklart att de som säljer sex samtidigt säljer bilden av att de njuter av det, att de gillar mannen och att kan leva lyxliv på pengarna de tjänar. Verkligeheten är att hallicken tar 80% av pengarna, att de hatar torskarna och att de mår pissdåligt. Kort sagt, de stackars männen som går på detta är fullständigt uppfintade på läktaren.

    Slutsats, männen som köper tror i hög utsträckning att säljarna mår relativt bra och att just de själva är nån slags drömtorsk där kvinnan ifråga förenar nytta med nöje.
  • Anonym (korken)
    New Dawn skrev 2020-06-02 16:04:50 följande:
    Om det skulle vara lagligt att köpa sex skulle fler göra det, men skulle det plötsligt öka med kvinnor som vill sälja sex? Tror du verkligen att det är så eftersträvanvärt "yrke" att frivilliga kvinnor skulle öka så mycket att de skulle ersätta alla traffickingoffer, och dessutom öka så mycket att de skulle möta upp den ökade efterfrågan?

    Det är ju bättre för en hallick att verka i länder där det är lagligt att sälja. Så länge kvinnan säger att det är frivilligt så kan trafficking fortsätta och det kommer bli en mycket lättare marknad att jobba utifrån.

    På flera bordeller i Tyskland är det okej att ha en hallick om kvinnan säger att det är hennes egna val... Smidigt va? och perfekt för alla er som vurmar för prostition.
    Jag tror att det kvinnorna som säljer sex tycker att det är ganska vidrigt. Säkert försöker de styra det så att de får de kunder de blir minst äcklade av men...fy fan.

    Sen tror jag att om man vill få en ärlig bild från en sexarbetare så ska man prata med en som slutade för 5 år sedan.

    Bilden av att kvinnorna vill är nog otroligt viktig för att hålle businessen igång. De flesta män skulle ju aldrig köpa ifall de visste hur kvinnan egentligen känner och mår. Kvinnorna är skådespelare och männen väldigt lättlurade.
  • Anonym (korken)
    Benny1957 skrev 2020-06-08 13:37:22 följande:

    Totalt urdumt. En ide som kläckts av några hoptorkade sexualfientliga tanter och som sedan andra hakat på.


    Jag är man. Tycker det vore rätt kul om såna som Paolo får skaka galler.
Svar på tråden Vad tycker ni om att män som köper sex ska få fängelse?