Inlägg från: Anonym (nja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nja)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Jag tycker synd om män som är otroligt ensamma och saknar all sorts närget. Jag tycker inte ett dugg synd om män som köper sex och därmed skadar en oskyldig kvinna. 

  • Anonym (nja)
    Anonym (B) skrev 2020-05-21 17:05:48 följande:

    För många år sedan valde en vän att avsluta sitt liv för att han aldrig fick uppleva kärlek eller närhet.

    Men han hade ju inte rätt till det så han fick väl bara gilla läget.

    Han vägrade köpa sex men f-n vet om det inte kunnat rädda livet på honom.

    Till de som funderar på att köpa sex för att de inte har någon annan utväg. Det finns vissa moraliska tveksamheter en men ingen, framför allt inte kvinnor, kommer att tacka dig för att du avstår. Överväg vinsten mot nackdelarna, det varierar säkert från person till person.


    Nej, det är väldigt sant. Ingen jävel kommer tacka en man för att han visar grundläggande, absolut minimum nivå av medmänsklighet och moral. Män tror alltid att ni har rätt till ett jävla tack så fort ni gör minsta lilla. Helt absurt är det. 
  • Anonym (nja)
    Anonym (B) skrev 2020-05-21 17:28:49 följande:
    Finns ingen anledning att visa medmänsklighet mot individer som saknar all form av empati. De som uppvisar empati däremot är man gärna väldigt medmänsklig emot.
    Prostituerade saknar all form av empati? Ja men vad gullig kvinnosyn du har då gubben. Bra att du visar vilka sorts män som stöttar sexköp. 
  • Anonym (nja)
    Anonym (B) skrev 2020-05-21 17:40:37 följande:
    Uttryckte mig slarvigt. Avsåg att det inte fanns mening med att visa medmänsklighet med empatilösa som du. Avsåg inte prostituerade alls.
    Jaha så din kommentar var förvirrad, icke relevant och meningslös. Det var ju mycket bättre.
  • Anonym (nja)
    Anonym (-) skrev 2020-05-22 11:04:04 följande:
    Om dom ensamma männen bara köper av dom som vill då?
    Fast det är omöjligt. Hur tänkte du att de skulle kunna garantera att de prostituerade kvinnorna de väljer tillhör den kanske 1% som faktiskt vill jobba? Det går inte. 
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?