Inlägg från: Anonym (Avskyr sexköpare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Avskyr sexköpare)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Jag avskyr sexköpare rent generellt oavsett orsak. Det jag kan ha viss sympati med är den typen av sexköp där mannen först inte vet att det är en prostituerad, utan blir uppraggad av henne, och när det "hettar till" blir informerad om att det kommer kosta att fortsätta.

    Nu borde kanske män förstå att det är något lurt när en vacker kvinna (Den typen av prostituerade är nog alltid det) självmant söker upp just honom där han sitter ensam och äter middag i en hotellbar (typisk miljö och kund för detta)  och spontant raggar på honom. Kanske är det en sån sak som aldrig händer naturligt och mannen borde fatta det. Men vad vet jag.

     Men jag förstår det fullt ut från kvinnans perspektiv. Hon vill ha så ofarliga kunder som möjligt, och män som inte köper sex är nog så säkert det kan bli i den branschen. Dessutom kan hon prata med honom en bra stund innan. Kan man få en sådan att köpa sex är det nog en bra kund. Så fullt förståeligt för hennes del. hade nog kört samma taktik om jag ville sälja sex. Söka upp kunder istället för att bli uppsökt av kunder, för vad för män söker efter prostituerade? Jo antagligen män som kan vara obehagliga.

  • Anonym (Avskyr sexköpare)

    Det finns visst kvinnor som behöver betala för sex. Se på gambiaresenärna. Tanter som tar upp inte bara en utan flera män samtidigt på hotellrummet, tror du dessa unga män hade velat vara en av flera som hade oskyddat gangbang- sex med en gammal kärring gratis? De äter Viagra för det där.

Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?