• Oerhörd

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Be vem som helst om en innerlig kram och lite komplimanger då istället för att våldta och förnedra någon i en utsatt situation. Jag kan bjuda närsomhelst, komsi bara. Sex med en person som inte vill förslår liksom ändå inte om det är närhet och omtanke en tarvar.

  • Oerhörd
    Anonym (-) skrev 2020-05-22 12:34:42 följande:

    Sex är livsviktigt för män. Kvinnor förstår inte hur viktigt det är för de har inte lika kraftig sexdrift.


    Män kan ha och har ständigt sex med varandra. Om ni tänker att det inte är skadligt att ställa upp på sex en inte vill ha borde ni rimligtvis kunna ställa upp för varandra. Om nu själva sexet ändå är viktigare än personen eller närheten. Så slipper ni dessutom all inblandning av oförstående kvinnor.
  • Oerhörd
    Tecum skrev 2020-05-22 21:22:07 följande:

    Med jämna mellanrum dyker det oerhört korkade förslaget att män kan ha sex med varann upp och jag undrar varje gång om skribenten verkligen är så lågbegåvad eller det bara beror på ren desperation då alla andra argument tagit slut...

    Män vill inte ha sex med andra män! Män är inget att ha, kan aldrig ersätta en kvinna och de kvinnor som inbillar sig det nedvärderar både sig själva och andra kvinnor. Män vill inte bara ha utlösning för då kunde de ha sex med sig själva, med en docka eller whatever. De vill ha värme, närhet och sex med en kvinna, så enkelt är det men så förtvivlat svårt att förstå för vissa kvinnor.


    Nervärderar inte män både sig själva och kvinnor i högre grad när de tycker att det är nice att ha sex med någon som inte vill ha sex med dem? Någon som är tvingad av andra, av missbruk eller av ekonomisk utsatthet tex? Jag tycker nog att det är bra mycket mer förnedrande än att komma överens med en polare om att hjälpas åt att tömma.
  • Oerhörd
    Tecum skrev 2020-05-23 09:24:11 följande:

    Som sagt, den genomsnittlige sexköparen är män med gott självförtroende som inte har svårt att få sex på vanligt sätt. De nedvärderar kvinnor, struntar i närhet och sexköpet handlar mer om makt än om sex. Men personer som TS köper inte sex, de vill ha en kvinna som bryr sig och ser dem, precis som de flesta män som beklagar sig över sexbrist. Ändå får de höra hånfulla och nedvärderande kommentarer som din ovan. Om du inte har något konstruktivt att säga till dem så låt helt enkelt bli.


    Då har jag alldeles missuppfattat ts, jag fick uppfattningen att frågan var huruvida jag tycker synd om män som köper sex för att få känna närhet som rubriken anger, inte huruvida jag tycker synd om män som vill bli sedda av en kvinna. Den senare gruppen kan jag se och känna med, känner alls inget hån och skulle knappast föreslå någon som vill ha några vänliga ord och mänsklig värme att gå och knulla sin killkompis istället. Bara om det är istället för att köpa sex, för då är det ju inte längre en person som saknar närhet jag har att ta ställning till, då är det en sexualförbrytare.
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?