• Tecum

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Jag tycker synd om killar som inte kan få närhet och sex och det är den enda grupp som jag kan ha lite förståelse för att man i sin förtvivlan köper sex. Men i praktiken gör de inte det, den genomsnittliga sexköparen är precis tvärtom, det är män som PR som har pengar, makt och kan få  eller redan har kvinnor.

  • Tecum
    Anonym (-) skrev 2020-05-21 14:43:07 följande:
    Om kvinnan säljer sex frivilligt då?
    Enligt åsiktspolisen finns det inga kvinnor som frivilligt säljer sex, det vet du väl...
  • Tecum
    Anonym (nope) skrev 2020-05-21 11:01:37 följande:
    Närhet kan man ha med vänner, det behöver inte vara fysisk närhet som i sex. 

    Sen får man ta hand om sin egen orgasm, som Björn Ferry sa Flört
    Fy vilken elak och nedlåtande kommentar, du kan inte jämföra närhet med vänner och husdjur med den mellan man och kvinna i en kärleksrelation. Skäms!
  • Tecum
    Anonym (K) skrev 2020-05-21 20:51:42 följande:
    Hur avgör du med säkerhet om kvinnan gör det frivilligt eller att kvinnan säger att hon gör det frivilligt för att undvika straff från hallicken?
    Alla kvinnor har inte en hallick. Se gärna Louis Theroux´ film om sexhandel i Storbritannien, det är något helt annat än den svartvita bild som finns på FL.
  • Tecum
    Anonym (cozy) skrev 2020-05-22 19:32:35 följande:
    Så naivt att tro att sexarbetarna berättar sanningen för dig. De berättar det de tror du vill höra. (Och de träffar visst rätt). 

    Du kallar dem hellre för sjuksköterska, ensamstående mamma och studerande än för den jobbtitel de har, när du träffar dem. Du tar aldrig ordet i din mun, du distanserar dig från dem. 

    Kanske det är sexarbetaren som extrajobbar som sjuksköterska? 

    (En sjuksköterska i Danmark kan få alla de extrapass hon vill ha. Till bra lön tom)
    Men varför skulle de göra sig besväret att ljuga, han är ju bara en vanlig torsk? Lättare då att säga att de säljer sex för att de gillar det, att de inte mår dåligt eller är styrda av en hallick - om de nu är så angelägna att inte ge honom dåligt samvete...

    Det finns flera fördelar att bara ha sexsäljande som extraknäck:
    1. Det sliter inte så mycket på kroppen och psyket
    2. Lättare att välja och välja bort kund när man inte är lika beroende av pengarna
    3. Lättare att hålla omgivningen ovetande om vad man sysslar med. Om någon skulle se henne med en man kan det lika gärna vara en vanlig dejt
    4. Mindre risk att komma i konflikt med eller få uppmärksamhet från polis eller socialtjänst.

    Jag tror att det finns många som har det som extraknäck, fler än man tror.
  • Tecum
    Oerhörd skrev 2020-05-23 09:02:58 följande:
    Nervärderar inte män både sig själva och kvinnor i högre grad när de tycker att det är nice att ha sex med någon som inte vill ha sex med dem? Någon som är tvingad av andra, av missbruk eller av ekonomisk utsatthet tex? Jag tycker nog att det är bra mycket mer förnedrande än att komma överens med en polare om att hjälpas åt att tömma.
    Som sagt, den genomsnittlige sexköparen är män med gott självförtroende som inte har svårt att få sex på vanligt sätt. De nedvärderar kvinnor, struntar i närhet och sexköpet handlar mer om makt än om sex. Men personer som TS köper inte sex, de vill ha en kvinna som bryr sig och ser dem, precis som de flesta män som beklagar sig över sexbrist. Ändå får de höra hånfulla och nedvärderande kommentarer som din ovan. Om du inte har något konstruktivt att säga till dem så låt helt enkelt bli.
  • Tecum
    New Dawn skrev 2020-05-23 10:22:52 följande:
    Fast hur kan man få för sig att man får "värme" av någon som med stor helst skulle slippa ha sex med en. Hur kan man bortse från att det är stor risk att kvinnan vantrivs med att sälja sex.
    Nej de manliga sexköparna vill inte ha sex med andra män. Men argumentet är inte så tokigt ändå, för det finns mänga kvinnor som säljer sex som är precis lika ointresserade av sina kunder som en man skulle vara. Du ser det utifrån köparens perspektiv. Men om man ser det från säljarens perspektiv kan lusten att sälja sex till män många gånger vara lika låg som den är för dig.
    Din lust att ha sex med en man kan vara lika låg som för den rumänska kvinnan som redan haft sex med många män hon inte tänder på. Så nej så tokigt är inte argumentet ändå.
    Jo men vilka är det som ständigt får höra att de ska ha sex med män istället? Det är inte sexköparna utan ensamma män som är oskulder eller har svårt att få sex. De vill inte heller ha prostituerade utan vanliga kvinnor som VILL vara nära och ha sex.
    Alltså är såna hånfulla kommentarer malplacerade i en sån här tråd utan borde isf komma som svar på de som skryter om att de köper sex.
  • Tecum
    New Dawn skrev 2020-05-23 10:11:13 följande:
    Ja, jag har läst om kvinnor som säljer sex på detta sätt och de väljer ut män de gillar, chattar lite innan, kanske får en bild, och ja, då är det sannolikt lättare. De kan ju vara så att de säljer sex till män de ändå skulle kunna tänka sig ha sex med gratis. Men detta är INTE den stora basen i prostitution. Det ÄR kvinnor från fattiga länder eller andra utsatta kvinnor som tex har missbruk som är den stora gruppen. De som måste acceptera alla typer av män och har svårare att ställa krav. De måste att ha sex oftare. Dessa kvinnor "måste" finnas, annars "funkar" inte prostitionen.

    Även om man säljer sex lite mer ibland är det stora risker att den man träffar inte är den man han utgör sig för. Sexköpare har generellt mindre empati för kvinnor de köper sex av, och det är större risk att bli utsatt för saker man inte vill.
    Det finns inget som tyder på att det skulle vara vanligt att sälja sex som extraknäck. Jag tror det är få som trivs med det. Även bland de som sålt sex frivilligt börjar de ofta må dåligt efter en tid. Finns många berättelser om det.
    Jag håller med. Tror ändå att det inte är ovanligt med sex som extraknäck men den gråzonen är svår att statistiskt mäta. En del hade kanske haft ons istället, nu passar de på att ta betalt. Och som du säger börjar en del må dåligt men då är det lättare för dem att sluta då de inte är beroende.
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?