Inlägg från: Anonym (olof) |Visa alla inlägg
  • Anonym (olof)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Självklart inte. Sex och närhet är inte en mänsklig rättighet och jag tvivlar starkt på att sexköp är sista utvägen.

  • Anonym (olof)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-05-26 01:56:32 följande:

    Jo! Sex och närhet är en basal sak som mat och skita. Det är en rättighet. För att alla ska må bra. Jag håller inte med er feminister där alls. Det är en rättighet för alla så, om det är av god vilja så. Flockdjurs beteende. Men samhället har raderat goda värderingar tydligen ser jag. 


    Sex är lika mycket en rättighet som att äta lördagsgodis. Dvs inte alls. Inte närhet heller. Särskilt inte sedan det bygger på en annan människas deltagande. Så ditt argument faller dessutom på detta, ska inte den deltagande parten må bra och göra det av fri vilja? Eller deltagaren kanske inte räknas? Kanske bara du och ditt mående räknas? Kanske är du inte man nog att börja arbetet i fin ände, om du vill ha sällskap. Tvång är "goda värderingar"?

    Jag är av denna åsikt just på grund av att jag inte är feminist, utan rent ärkekonservativ.
  • Anonym (olof)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-05-24 01:57:50 följande:

    Då kan ni feminister gå och göra världen en tjänst genom att suga av alla rullstolsbundna ni ser på stan! Do it! Endel av dom lär ha prostituerade som sista hopp. Men ni kan börja suga av dom och ligga med dom. Ta deras nummer nästa gång ni ser rullstolsbundna killar vetja!

    Inse att prostituerade/sexarbetare hjälper världen mer än dom flesta av er feminister.. Dom ger mer till samhället i princip än feminister.


    Roligt att du nämner rullstolsbundna. Min granne är gravt cp-skadad och sitter i permobil. Han är gift och har barn. För han är en hyvens kille, så att hans fru blev kär i honom är inte svårt stt förstå. Min kollega är rullstolsbunden efter benamputation i tonåren. Samna där - trevlig och charmig kille. Därför har han inga problem med damerna.
  • Anonym (olof)
    Anonym (Ja) skrev 2020-06-08 20:46:35 följande:

    Hade du sagt likadant om du var en av dom männen? Sex är jätteviktigt för män, som att äta och skita. Ett grundläggande behov.


    Jag är man och det hade jag inte. Sex är inte heller att jämställa med att äta.
  • Anonym (olof)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-06-08 20:37:22 följande:

    Håll käften då! Om du inte knullar dom hjälper fina prostituerade och gör "ditt jobb" biologiskt.. Var tacksam och tyst då. Eller gå och ligg med en främling och ge lite kärlek. Eller var tyst bara, och för prostitution. Dom valen har du, extrem feminist.


    Vi tänker alltså inte besvara mitt inlägg om att rullstolsburenhet inte är världens undergång på damfronten? Att skriva inlägg som ditt är däremot förödande för damfronten.
  • Anonym (olof)
    Anonym (olof) skrev 2020-06-09 09:33:21 följande:

    Jag är man och det hade jag inte. Sex är inte heller att jämställa med att äta.


    Inte tyckt synd om pojkspolingarna alltså.
  • Anonym (olof)
    Anonym (Ja) skrev 2020-06-09 09:52:34 följande:

    För de flesta män är det ett lika grundläggande behov som att äta.


    För ingen man är det så. Det kan däremot vara ett inbillat grundläggande behov hos pojkspolingar.
  • Anonym (olof)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-06-11 17:42:50 följande:

    Är du feminist och tjej eller? Vadå killar kan ha sex med varandra? Låter sjukt. Nej, det är biologi att vi har sex med tjejerna.. Och ni ska finnas där för oss. Det är min rättighet och naturliga behov att ha sex med. Ärligt talat.. Men sen ska ni vilja med!

    Men jämför sånt tänk med djur riket! Katter säger vi.. Tror du nån hon katt eller hon lejon tänker så? "Det är inte er rättighet lejon, ni får ha sex med varandra". Manliga lejonet hade tryckt ner henne på alla fyra förmodligen.. Men nu ska jag inte va sån. Emot all typ av våldtäkt såklart! Jag vet inte hur djur tänkt, men dom pratar inte så dom vet inte vad våldtäkt är ens..Men dom slipper feminist tänk iallafall! Dom går bara ner och öppnar upp sig i djur riket om en hane är rätt för henne.


    Vi tänker alltså inte svara?
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?