• Firenze

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Anonym (okejjj) skrev 2020-05-26 01:56:32 följande:

    Jo! Sex och närhet är en basal sak som mat och skita. Det är en rättighet. För att alla ska må bra. Jag håller inte med er feminister där alls. Det är en rättighet för alla så, om det är av god vilja så. Flockdjurs beteende. Men samhället har raderat goda värderingar tydligen ser jag. 


    Det är skillnad på ett behov och en rättighet. Jag förstår att du har ett behov av närhet och sex men det gör det inte till en rättighet. Du får själv jobba för att uppfylla det.

    Rättigheter är något som regleras i lagen och förordningarna och är något som kan skilja mellan olika länder och olika tidsepoker. Du kan både ha rätt till något och rätt att slippa något. Idag har exempelvis svenska hbtq-personer rätt att slippa diskriminering och barn har rätt att gå ett visst antal timmar i förskolan varje vecka. Det hade de inte för 100 år sedan och samma rättigheter finns inte i exempelvis USA. Skillnaden är att vi lagt till det i våra lagar och förordningar.

    Numera har vi dessutom starka skydd för att alla har rätt till sin egen kropp. Ingen ska tvingas ha sex mot sin vilja och de som har sex med någon som inte vill blir straffade för övergreppet de utsatt offret för. Om du har ett behov av sex, vilket jag har full förståelse för, måste du hitta någon som VILL ha sex med dig. Ja, ibland måste man kämpa för att få sina behov uppfyllda och ibland står någons rättighet att slippa över ens eget behov.

    Tillfredsställ dig själv eller hitta någon som vill. Forumet svämmar ju över av ensamma män som vill ha närhet, varför tillfredställer ni inte varandra? Om du tycker att det är en bra idé, grattis, ditt problem är löst. Om du tänker ?usch, jag vill inte ha sex med honom? så kanske du fortsättningsvis förstår varför man inte ska tvinga kvinnor att ha sex med någon de inte vill ha sex med.
  • Firenze
    Anonym (okejjj) skrev 2020-06-11 17:42:50 följande:

    Är du feminist och tjej eller? Vadå killar kan ha sex med varandra? Låter sjukt. Nej, det är biologi att vi har sex med tjejerna.. Och ni ska finnas där för oss. Det är min rättighet och naturliga behov att ha sex med.


    Tjej, nej. Feminist, ja. Och du bevisade precis min poäng att man inte ska behöva ha sex med någon man inte vill ligga med...
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?