Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?

    Jag var i den sitsen som beskrivs i den här tråden. 
    Var oskuld i många många år. Till en början så brydde jag mig inte, tänkte att det löser sig. Men som med allt som du aldrig fått uppleva eller göra fast vill så sås det ett frö som sen byggs upp med tiden till att bli en frustration. Tills att det var något du tänkte på varenda dag varför det inte gick. 

    I det här läget så blev det ju en så stor fixering. Tänk dig om du aldrig fick äta godis som liten och när du blev vuxen så hittar du inte godis. Suget efter att få prova blir ju större och när väl godis visas framför dig så tar du ju chansen att få smaka. 

    På samma sätt blev det för mig och sex. Fixeringen blev tillslut så stor så att jag tror jag fick svårt att träffa tjejer. Tillslut tog jag beslutet att utomlands där det är lagligt leta reda på en escort som från början visste att jag var oskuld, som var villig att lära upp, en som kunde ta det lugnt. Jag gjorde min bästa research för att hitta person som inte var tvingad och som visste vad hon gjorde. 

    Kan såklart aldrig ändå lova att så var fallet men jag gjorde det som stod i min makt att få till det bästa. För jag har inget intresse av att regelbundet köpa sex. Inte alls, det här var för att få bukt på min fixering, min frustration och den multiårlånga frustration som byggts upp inom mig. 

    Mötet blev bra, vi tog det lugnt och hade det trevligt och bra samtal. 

    Sexet var väl inte det bästa för att vara helt nybörjare men ok jag hade gjort det. 

    Det fina med det här var att efter detta så var det som en sten som släppte. Jag blev mer avslappnad. Jag visste vad sex var, hur det kändes osv. Det här gjorde att jag började få kontakt med tjejer, de såg väl att jag var avslappnad och inte fixerad vid sex. Jag lyckades få till sex på egen hand, jag hade till och med en kk. Senare fick jag min partner och idag har jag en familj. 

    Men jag tror inte att det hade slutat lika lyckligt om jag inte hade fått det här med sex ur systemet så att säga. Har aldrig köpt sex igen efter det.

    Tack för att ni lyssna!

  • Anonym (Kille)
    Anonym (okejjj) skrev 2020-06-17 23:19:59 följande:

    Eller så är man snygg får sex, men vill ha sex snabbt samma kväll, och hinner inte ragga upp nån kåt singel tjej just då och måste doppa... 


    Läs mitt inlägg 130.

    Hade jag fått sex på vanligt sätt så hade köpet aldrig behövt hända.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (B) skrev 2020-06-20 16:14:20 följande:
    Hade du velat lägga 2 fingrar i kors för att göra dig attraktiv för kvinnor hade det heller inte behövt hända. Du valde att köpa sex för att du inte ville anstränga dig för att vara attraktiv. :Det är så lågt så det finns inte.
    Grejen är den att jag kämpade i över 10 år med att göra mig attraktiv. Jag försökte på alla sätt och vis, alllt från gym, till att lära mig hur man charmar, gå ut med kompisar osv. Problemet blev att det tillslut blev en för stor frustration som troligen lyste igenom. 

    Tack vare att jag fick det avklarat så släppte frustrationen och jag blev mer avslappnad vilket också syntes och då fick jag bättre kontakt med folk. Så jag har väl en hatkärlek till det idag. Såklart man hade önskat att det hade gått utan, men idag har jag det att tacka för vad jag är idag. Vet inte om jag fortfarande hade gått runt som frustrerad oskuld och inte förstod vad som var fel annars. 
  • Anonym (Kille)
    Anonym (B) skrev 2020-06-20 16:14:20 följande:
    Hade du velat lägga 2 fingrar i kors för att göra dig attraktiv för kvinnor hade det heller inte behövt hända. Du valde att köpa sex för att du inte ville anstränga dig för att vara attraktiv. :Det är så lågt så det finns inte.
    Kan förtydliga med och säga att det var definitivt inget snabbt eller enkelt beslut. 
    Från början tänkte jag att det löser sig någon kvinna lär väl komma i min väg. Jag provade allt, och kämpade och försökte ta kontakt. Men när tiden gick i åratal utan att det gick så växte den lösningen fram lite, lite i taget. Tillslut så rann den bägaren över men då hade det gått minst 10 år. 
  • Anonym (Kille)
    Anonym (L) skrev 2020-06-20 18:45:22 följande:

    Jag har försökt i långt över 10 år, över 15 år till och med. Visst kan jag känna desperationen men aldrig att jag skulle betala någon för att ha sex med mig.


    Skönt för dig att det inte blivit en så psykologisk frustration o låsning som jag fick. Fortsätt så.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Obalans) skrev 2020-06-20 20:58:30 följande:

    Jag tycker det är sorgligt att det råder sådan obalans att en del män skall behöva vara så ensamma att enda utvägen är att köpa en annan människas kropp.


    Jag ser väl inte problemet i att du köper en annan människas kropp. För det gör jag även om jag tex är en arbetsgivare och anställer dig att hacka sten med spade och skyffel i min gruva tills dina axlar är utslitna o du får leva på värktabletter resten av det livet. Du får lön javisst men vissa arbeten är ju att köpa en annans kropp det med.

    Egentligen köper du nåns kropp på olika sätt i de flesta typer av arbeten.

    Problemet med en del av att sälja sex är när någon annan utnyttjar dig för pengar. Där är felet inte själva sälja det av kroppen. För om jag själv sätter en annons o väljer att sälja min kropp mot en tjänst så tycker jag att jag har min fulla rätt att göra det utan att nån ska bestämma.

    Däremot de som tvingar någon annan in i det då är det en helt annan femma o det är där problemet ligger egentligen.

    Om man hade ett magiskt spö o kunde trolla bort all form av tvång i det så fanns ju bara dem som på eget bevåg ville sälja sex som sin grej.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (L) skrev 2020-06-20 19:29:29 följande:
    Frustrationen och låsningen finns där. Absolut. Jag är superfrustrerad. Men jag köper inte sex för det.
    Bra för dig.

    Jag föll för trycket och klarade det inte längre. 
    Men jag har även pratat med psykolog om det som inte alls var dömande utan hjälpte mig back on track. Så idag känner jag mig tillfreds med det vilket också är psykologens uppgift. 
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Obalans) skrev 2020-06-20 21:13:50 följande:

    Samma människor som sitter och gråter krokodiltårar över prostituerade köper gladligen billiga varor från länder där politiska fångar jobbar tills de stupar utan lön. 


    Den verkliga anledningen till att många kvinnor är emot prostitution är att det fråntar kvinnor den sexuella makten över män.  


    Håller med. 
    Har inte förstått riktigt varför just sex ska vara så extraordinärt laddat. När fångarna i ditt exempel mycket väl kan fara betydligt mer illa i jämförelse med två dåliga saker. 

    Finns även kvinnor som inte ser sex så avancerat som inte bryr sig att ha lite sex ibland i motbyte att leva ett glamoröst miljonärsliv som sugardaddy t.ex. För vissa kvinnor är inte sex hela världen utan bara en grej som vilken annan.
  • Anonym (Kille)
    New Dawn skrev 2020-06-20 23:36:26 följande:

    Då skulle prostitionen inte vara tillgänglig för så många män alls. De kvinnor som har egen makt, har dels inte sex lika ofta, och de väljer i mycket högre utsträckning män, så det skulle vara mycket, mycket färre män som "fick tillfället" och överhuvudtaget möjlighet att köpa sex.

    Dock är de flesta prostituerade från fattiga länder som kan utnyttjas pga fattigdom.


    Tror säkert en stor del av prostitution en skulle försvinna. Men inte allt och alla. Det finns tillräckligt med människor därute som inte ser sex som så känslomässig sak som ändå skulle vilja ha sex för pengarna lockar eller nåt annat.
  • Anonym (Kille)
    New Dawn skrev 2020-06-21 00:47:35 följande:

    Majoriteten av prostituerade kommer från utlandet (enligt polisen omkring 70-75 %) , och den absolut största delen kommer från fattiga länder...

    Jag skulle kanske också sälja sex om jag behövde det för att ge mina barn och min familj mat på bordet.

    Om jag bodde i Rumänien skulle jag behöva sälja sex till väldigt många män varje dag, så då hade jag kanske lockats att åka till Sverige för bättre villkor och lön, och kanske hade jag trott på att jag skulle få mer frihet när jag åkte.... Men vad bry sig du och många andra män om sådana kvinnor... De får skylla sig själv...


    Dessa kvinnor bryr jag mig om. O jag tror på att en majoritet av prostitutionen är sådan men inte alla som jag skrev.
  • Anonym (Kille)
    New Dawn skrev 2020-06-21 10:39:34 följande:

    Du skrev att det finns tillräckligt med människor som vill sälja sex, som "inte ser sex så känslomässigt". Hur kommer det sig att du tror det om 70-75 procent av säljarna försvinner?

    Dessutom mår många av de svenska säljarna också väldigt dåligt, har blivit utsatta för övergrepp tidigt i livet och där prostitunen är ett självskadebetende. En grupp av de svenska prostituerade använder prostitution för att de inte kan komma ur ett missbruk. Det är inte för att de trivs med att sälja sex de gör det. Men ja, det finns en liten grupp som trivs med att sälja sex. (Vissa av dem har iofs börjat må dåligt även de efter en tid) och jag har läst uttalanden av dem, och det gemensamma för dem är att de i mycket högre utsträckning väljer män och har sex mer sällan.

    För att prostition ska fungera på det viset att mannen kan köpa sig ett samtycke och få sex för att han vill ha sex, måste många kvinnor vara tvungna att sälja sex. Det är alldeles för få kvinnor som trivs med det och mår bra av det, så fattiga och tvingade kvinnor är helt avgörande för prostitionen, och så är det även där sex är legalt.


    Du tänker mer på om det finns tillräckligt många kvar för att ta hand om marknadens behov av tjänsten? Är det så du menar?
  • Anonym (Kille)
    New Dawn skrev 2020-06-21 21:07:42 följande:
    Ja, om bara kvinnor sålde sex på deras egna villkor skulle prostitutionen inte möta efterfrågan. Varken i mängd eller stil. (När kvinnor väljer ut män kan inte vem som helst köpa)
    Jag tror ju att det kommer kanske bli brist på tjänsten om många försvann på en gång. Men mest på grund av antalet som sålde inte på grund av att tjejerna blev restriktiva i valet av män. Något på grund av valet av män men de flesta som idag själva väljer att sälja är väldigt frikostiga i vilka de möter, pengarna lockar mer. De säljer inte för att njuta av sexet de säljer för pengarna. 

    Sen om man blev av med de tvingade säljarna så kommer det bli mer normaliserat och de som idag funderar på att sälja men inte vågar kommer fram och börjar sälja. 
  • Anonym (Kille)
    New Dawn skrev 2020-06-21 21:19:07 följande:
    Inget säger att en självständigt kvinna som startat en egen sajt hade valt att sälja till dig.

    Nej många skulle inte sälja sex om de inte var tvungna. Även i länder där det är legalt är majoriteten utländska säljare från fattiga länder, ofta styrda av hallickar. De kan inte tacka nej hur som helst.

    Vid legalisering ökar dessutom efterfrågan och priserna sjunker så att de som säljer sex måste ha sex med betydligt fler personer trots att de inte vill ha så mycket sex.
    Holland är ett intressant exempel. 
    Där finns det starta upp kurser. Kvinnorna får sitta i skolbänken för att lära sig allt från skatt, marknadsföring, hur man hanterar kunder, hygien mellan kunder osv. 

    Dessa starta kurser får kunder. Utländska tvingade tjejer går nog knappast en sån kurs och får diplom.
Svar på tråden Tycker du synd om män som köper sex pga att det är deras sista utväg att få ha sex och känna närhet överhuvudtaget?