• Tecum

    Ligger med andra trots kär i min pojkvän

    Oerhörd skrev 2020-05-21 13:58:40 följande:
    I feel you. Älskar min man innerligt men nog tusan vill jag ha sex med andra också. Klart han kommer att bli förstörd om du berättar, du har inte skött det snyggt, det är inte snyggt att vara otrogen. Antingen blir han så sårad att ni får separera eller så övervinner kärleken dina misstag och han känner att det är en rimlig deal att ni kan ha sex med andra. Jag tyckte att det är en rimlig deal, efter viss betänketid och väldigt många samtal.
    Lever ni i ett öppet förhållande nu? Hur fungerar det?
  • Tecum
    Oerhörd skrev 2020-05-21 18:47:28 följande:
    Ja, sen några år. Det fungerar bättre än det gjorde innan. Båda är mer tillfreds med vardagen och samtalen mycket mer öppna.
    Har han också andra eller är det bara du? Hade du lämnat honom om han inte gått med på öppet förhållande? Vet ni om/känner varandras partners?
  • Tecum
    Oerhörd skrev 2020-05-21 23:42:54 följande:
    Han har också andra. Det var jag som gick med på det, och vid det här laget; ja, jag skulle lämna honom om han tog tillbaka det. Vi vet om och känner till, men känner inte varandras partners.
    Hur fungerar ert eget sexliv, har det blivit bättre, blir det mer sällan eller inte alls?
  • Tecum
    Oerhörd skrev 2020-05-23 09:19:19 följande:
    Är bättre lika med mer ofta? Det oaktat så har vi varit tillsammans i 22 år. I perioder har det varit stendött och i andra perioder har det varit fantastiskt. Det går fortfarande i vågor.
    Bättre är väl om man vill oftare med partnern? Men tack för intressanta svar, jag tror att mänga förhållanden hade gått att rädda om man vågade tänka som ni. Tyvärr lägger moraltänk och "inlärd" svartsjuka hinder i vägen.
    Men det hade inte passat mig, låter jobbigt att skaffa nya partners, det var svårt nog att hitta den jag har...
Svar på tråden Ligger med andra trots kär i min pojkvän