• Xenia

    Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång

    Vaddå "kvinnor" blir arga, som om det gällde alla kvinnor. Dessutom är det så billigt och misogynt att utgå från att varje gång "kvinnor" kritiserar en annan kvinna så är det bara avundsjuka. "Kvinnor" bryr sig bara om att bara attraktiva för män, alltså är de avundsjuka på snygga kvinnor. På så sätt underkänner "männen" allt vad kvinnor tycker, genom att misstänkliggöra deras motiv. Lätt att genomskåda.

    Man behöver inte vara trådsmal för att vara normalviktig. Det kvinnor blir "arga" på är väl besvikelsen över att ännu en kvinna fallit för det trådsmala idealet.

    Men nu verkar det ju vara hälsan som ligger bakom. Hon verkar ha levt rätt ohälsosamt tidigare. Bl a har hon druckit mycket alkohol. Det tycker jag verkar typiskt för brittiska kvinnor, iaf enligt filmer och serier. Bridget Jones drack också för mycket. Jag har aldrig gillat de filmerna. Adeles son är 7 år gammal och först nu har hon dragit ner på drickandet. Det var sannerligen hög tid.


    En källa säger till People att att Adele har haft en strikt diet och träningsprogram med pilates och cross-training. Anledningen ska enligt källan vara att hon vill vara hälsosam för sin 7-årige son Angelo. 


    ? Det är lätt att fokusera på hennes fysiska förändring, men sanningen är att det handlar om något mycket större, säger källan. 


    ? Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son. 


    Enligt källan ska fokuset under hela viktnedgången ha varit att bli mer hälsosam.


    ? Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat.  Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag. https://www.expressen.se/noje/adeles-viktnedgang-handlar-om-sa-mycket-mer/

  • Xenia

    Det som irriterade mig i videoklippet var att killarna tjatade om att hon fått en snyggare kropp som om det var det viktigaste. Och att ingen kunde förneka att hon blivit snyggare.

    Förresten så pratade de om det som om alla alltid har tyckt att en smal kropp är mest attraktivt. I vissa kulturer skulle en kvinna vara fet för att vara vacker förr i tiden. Ingen tyckte att en smal senig kropp var vacker. Vad som är attraktivt är väldigt subjektivt och modebetonat. Jag tyckte hon var vacker förut. Det är hon fortfarande, men nu ser hon ut som alla andra berömda kvinnor.

  • Xenia

    Enligt de senaste bilderna är hon definitivt inte överviktig längre. Så om hon vill fortsätta att minska i vikt, tycker jag det låter oroväckande.

    En del som lyckats banta med lyckat resultat blir som besatta. "Det här är bra men jag vill gå ner lite till ... och lite till..." Det kan sluta i anorexia. Hoppas det inte händer Adele.

  • Xenia
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-24 07:56:45 följande:
    Och hur fan är det din business? En stor procent av kvinnor är överviktiga, skit i det. Om hon vill bli underviktig är det upp till henne! Varför tror Feminister att dom bestämmer över andra kvinnor, andra kvinnors kroppar, andra kvinnors liv?!!

    Och JO, man kan se på ett foto för undervikt syns. Inte en CHANS att hon är det. Och hur fan vet du hennes BMI? Tvångsvägde du henne imorse när du stormade hennes hem med feministgardet eller?
    Och hur fan är det din business vad andra tycker? Du har rätt att kritisera och tycka men andra har det inte?

    Att undra över och tycka är inte samma sak som "att bestämma över". Du verkar helt rabiat i ditt feministhat.
  • Xenia
    Anonym (Gg) skrev 2020-05-24 15:54:03 följande:

    Jag skiter i viktnedgången, skriv bara inte Adeles med apostrof före s-et. Fult.


    Haha, ja så blir det när man tror att allt engelskt/amerikanskt är rätt. Om 50 år kommer alla att stava "Adele's" och ingen jävel kommer att komma ihåg den korrekta svenska stavningen "Adeles".
  • Xenia
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-26 18:51:11 följande:
    Och du bara fortsätter bekräfta hur vidrigt Feminister uttrycker sig mot andra kvinnor.

    Att skriva nedvärderande, personliga påhopp är standard för er, precis som du gör här och som personen jag citerade gör.

    Byt ut era nick mot Rolf57 och Danne28 och läs om era inlägg till mig så KANSKE (men antagligen inte antar jag, för mycket begärt av er förmåga) ni inser att ni förlitar er på härskartekniker och förtrycker andra kvinnor.

    Precis som Adele blir förtryckt av KVINNOR, inte av män.

    Fuck Matriarkatet.
    Du är en riktig präktig dubbelmoralist!

    Jag svarade på ditt inlägg:
    "Och hur fan är det din business? En stor procent av kvinnor är överviktiga, skit i det. Om hon vill bli underviktig är det upp till henne! Varför tror Feminister att dom bestämmer över andra kvinnor, andra kvinnors kroppar, andra kvinnors liv?!!

    Och JO, man kan se på ett foto för undervikt syns. Inte en CHANS att hon är det. Och hur fan vet du hennes BMI? Tvångsvägde du henne imorse när du stormade hennes hem med feministgardet eller?"

    Inte så trevligt eller? Men när du skriver det är det ok, när du får svar på tal är det ett bevis på hur vidrigt feminister uttrycker sig mot andra kvinnor. Jag tror nog alla som inte är fanatiska antifeminister ser vem som uttrycker sig vidrigt.

    Vilka bevis har du på att kvinnor "förtrycker" Adele? Det är något du och TS fått för sig. 

    Men det är kanske din mission i livet att trakassera alla feminister och skylla allt du inte gillar på dem.
  • Xenia
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-30 08:41:53 följande:
    Jag är inte otrevlig mot dig för att jag svär. Jag går inte på dig som person. Vilket feminister brukar göra. Tex när ni skriver på nätet att Adeles kropp är ER kropp som NI bestämmer över, att hon är skyldig att se ut på ett sätt som inte väcker er avundsjuka.

    Nej, min mission i livet är att alla ska få leva fria och vara sig själva, detta försvarar jag. Back of Adele och jag skiter fullständigt i dig. Att trakassera är att följa efter och hacka på någon. Vilket du och feminister gör med/mot Adele. Och HENNES kropp.
    På vilket sätt har jag trakasserat/hackat på Adele?

    Är det nån som trakasserar är det du. Du påstår att "vi" är avundsjuka. Projicerar mycket?
Svar på tråden Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång