Inlägg från: Anonym (Afrodite) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Afrodite)

    Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång

    Haha är det sant?! Jag är så jävla trött på mediakvinnor och feminister så jag spyr. De tillåter inga som inte passar in i deras norm existera i offentligheten.

  • Anonym (Afrodite)
    Alessia skrev 2020-05-22 13:37:41 följande:

    Adele var väl mullig tidigare, så att gå ner vikt var säkert hälsosamt för hennes del. Tyvärr har hon nu fått ett slags hollywoodskt dussinutseende, så hon är inte riktigt Adele längre. Hoppas att rösten är intakt.


    Vad fan?! Man är ju den man är på INSIDAN! Vilket sjukt uttalande från dig. Då vet vi det. Du får inte förändras på utsidan för då är du inte du längre.
  • Anonym (Afrodite)


    Inte det minsta underviktig. Kvinnor i hennes ålder ser ut sådär i ansiktet, det är normalt att se ut som 30-plus när man är det! Hon var så fet innan att alla linjer fylldes ut men hon är helt normalviktig och hälsosam nu.
  • Anonym (Afrodite)
    Anonym (X) skrev 2020-05-23 14:22:47 följande:

    Man avgör inte det på några foton utan med hjälp av BMI. Undervikt är inte hälsosamt, särskilt inte som hon ska gå ner ännu mer. Låter snarast som ätstörning.


    Och hur fan är det din business? En stor procent av kvinnor är överviktiga, skit i det. Om hon vill bli underviktig är det upp till henne! Varför tror Feminister att dom bestämmer över andra kvinnor, andra kvinnors kroppar, andra kvinnors liv?!!

    Och JO, man kan se på ett foto för undervikt syns. Inte en CHANS att hon är det. Och hur fan vet du hennes BMI? Tvångsvägde du henne imorse när du stormade hennes hem med feministgardet eller?
  • Anonym (Afrodite)
    Anonym (medsyster) skrev 2020-05-24 07:34:07 följande:

    Är hon inte noga övervakad av en pt och dietist/kock? Tror nog att det är lättare att gå ner 45 kg med hjälp av dem och ändå göra en hälsosam viknedgång.


    Vad bra att hon är NOGA ÖVERVAKAD. Kvinnor kan ju inte få bestämma över sina egna kroppar, det ska Feminister göra. Dom har gjort en mall för vad kvinnor får väga. BMI från 24 och ingen övre gräns. Sedan är resten som ett handikappsystem i golf. Ju mer attraktiv för det motsatta könet = ju fler minuspoäng som undergräver hennes trovärdighet och ger mer och mer fritt fram att ta kontroll över henne och mobba henne.
  • Anonym (Afrodite)
    Anonym (medsyster) skrev 2020-05-24 08:03:41 följande:

    Vad snackar du om?

    En person med den plånboken gör så. De tar reda på vem som kan hjälpa med det problem som finns och se till att lösa det. Blanda inte in en enda feminist i detta. Åsikter har vi alla men låt för guds skull fakta tala istället.


    Snackar om invändningen ?men är hon inte NOGA ÖVERVAKAD yadayada, DÅ ÄR DET NOG OK?. Det är ok oavsett. Fattar du inte hur sjuk och förtryckande denna diskussion är? Jag som kvinna får krupp. 2020 är det knappast män som förtrycker kvinnor, det är andra kvinnor.

    Har du sett MÄN diskutera om Bob Dylan är för smal?!

    Han har varit ett litet russinskelett hela sin karriär och fått ha sin kropp ifred.

    När gick MÄN bananas över hur Charlie Sheen levt ohälsosamt?

    Är inte Axl Rose väldigt opererad? Måste vi inte skriva miljoner trådar om det och diskutera vad han får och inte får göra, hur det är PROBLEMATISKT?
  • Anonym (Afrodite)
    Anonym (medsyster) skrev 2020-05-24 08:15:34 följande:

    Du är så upprörd och hetsig så du förstår inte vad du läser.


    Ahahahaha, textbook-härskartekniker. Är inte det där ?patriarkala? metoder? Att du undviker svara på vad jag skrev, inte kommer med något själv som har med saken att göra utan skriver ?du är så UPPRÖRD, och HETSIG, så du FÖRSTÅR INTE?. Bra argument, bra härskarteknik menar jag. Belyser precis vad jag skrev. Men du kanske var för upprörd och hetsig för att inte koppla att du bara bekräftade det?
  • Anonym (Afrodite)
    Xenia skrev 2020-05-24 15:17:14 följande:

    Och hur fan är det din business vad andra tycker? Du har rätt att kritisera och tycka men andra har det inte?

    Att undra över och tycka är inte samma sak som "att bestämma över". Du verkar helt rabiat i ditt feministhat.


    Och du bara fortsätter bekräfta hur vidrigt Feminister uttrycker sig mot andra kvinnor.

    Att skriva nedvärderande, personliga påhopp är standard för er, precis som du gör här och som personen jag citerade gör.

    Byt ut era nick mot Rolf57 och Danne28 och läs om era inlägg till mig så KANSKE (men antagligen inte antar jag, för mycket begärt av er förmåga) ni inser att ni förlitar er på härskartekniker och förtrycker andra kvinnor.

    Precis som Adele blir förtryckt av KVINNOR, inte av män.

    Fuck Matriarkatet.
  • Anonym (Afrodite)
    Xenia skrev 2020-05-26 23:58:15 följande:

    Du är en riktig präktig dubbelmoralist!

    Jag svarade på ditt inlägg:

    "Och hur fan är det din business? En stor procent av kvinnor är överviktiga, skit i det. Om hon vill bli underviktig är det upp till henne! Varför tror Feminister att dom bestämmer över andra kvinnor, andra kvinnors kroppar, andra kvinnors liv?!!

    Och JO, man kan se på ett foto för undervikt syns. Inte en CHANS att hon är det. Och hur fan vet du hennes BMI? Tvångsvägde du henne imorse när du stormade hennes hem med feministgardet eller?"

    Inte så trevligt eller? Men när du skriver det är det ok, när du får svar på tal är det ett bevis på hur vidrigt feminister uttrycker sig mot andra kvinnor. Jag tror nog alla som inte är fanatiska antifeminister ser vem som uttrycker sig vidrigt.

    Vilka bevis har du på att kvinnor "förtrycker" Adele? Det är något du och TS fått för sig. 

    Men det är kanske din mission i livet att trakassera alla feminister och skylla allt du inte gillar på dem.


    Jag är inte otrevlig mot dig för att jag svär. Jag går inte på dig som person. Vilket feminister brukar göra. Tex när ni skriver på nätet att Adeles kropp är ER kropp som NI bestämmer över, att hon är skyldig att se ut på ett sätt som inte väcker er avundsjuka.

    Nej, min mission i livet är att alla ska få leva fria och vara sig själva, detta försvarar jag. Back of Adele och jag skiter fullständigt i dig. Att trakassera är att följa efter och hacka på någon. Vilket du och feminister gör med/mot Adele. Och HENNES kropp.
  • Anonym (Afrodite)
    Anonym (medsyster) skrev 2020-05-27 08:29:47 följande:

    Inte bara det hon läser inte inläggen hon svarar på utan rapar bara upp sitt femenistsnack. Svär och är otrevlig i sina svar skriver med versaler som är allmän internet etikett som alla vet om betydelsen av.

    Vänder det som skrivs men svarar inte.

    Att prata med någon som håller på så är som att tala med en vägg, det går inte.

    Gör som jag, strunta i henne för det blir inte trevligare eller vettigare än så.


    Nej gör som du, mobba och skriv öppet med andra feminister OM personen nu fryser ut och BERÄTTA att det är det ni gör och varför ni har RÄTT till detta. Ni är mer värda och personen förtjänar mobbning. Exakt så.

    Feminismen i ett nötskal.
Svar på tråden Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång