Inlägg från: Anonym (medsyster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (medsyster)

    Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång

    Har man 45 kg övervikt finns det kanske en anledning till att gå ner i vikt. Som hon själv säger så gör hon det för sitt barn.
    Varför skulle Adele vara så mycket annorlunda än andra? Och varför skulle hon inte få göra något som påverkar henne i positiv bemärkelse? Trivs hon och känner sig snygg i sin vältränade kropp. Så låt henne.
    Om du får känna precis som du vill i viktnedgång så får hon.
    Vem är du att döma?
    Låt henne vara.

  • Anonym (medsyster)
    Anonym (X) skrev 2020-05-22 12:23:49 följande:

    Nu är hon underviktig och har enligt någon ovan som mål att gå ner ännu mer i vikt och alltså bli ännu mer underviktig. Har svårt att tro att hon kan behålla sina kvinnliga former under de förutsättningarna utan ingrepp och det är inte hälsosamt att vara så underviktig heller.


    Hur kommer du fram till att hon är underviktig?
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (X) skrev 2020-05-22 22:38:01 följande:

    Hon hade "bara" 23 kg övervikt, nu är hon inte normalviktig utan underviktig.

    Bara att googla längd och vikt och räkna ut BMI.


    Vet inte vart du får 23 kg ifrån. Var tvungen att snabbgoogla och jag hittar endast uppgifter om 45 kg.
  • Anonym (medsyster)
    Xenia skrev 2020-05-23 17:47:38 följande:

    Enligt de senaste bilderna är hon definitivt inte överviktig längre. Så om hon vill fortsätta att minska i vikt, tycker jag det låter oroväckande.

    En del som lyckats banta med lyckat resultat blir som besatta. "Det här är bra men jag vill gå ner lite till ... och lite till..." Det kan sluta i anorexia. Hoppas det inte händer Adele.


    Är hon inte noga övervakad av en pt och dietist/kock? Tror nog att det är lättare att gå ner 45 kg med hjälp av dem och ändå göra en hälsosam viknedgång.
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-24 08:00:06 följande:

    Vad bra att hon är NOGA ÖVERVAKAD. Kvinnor kan ju inte få bestämma över sina egna kroppar, det ska Feminister göra. Dom har gjort en mall för vad kvinnor får väga. BMI från 24 och ingen övre gräns. Sedan är resten som ett handikappsystem i golf. Ju mer attraktiv för det motsatta könet = ju fler minuspoäng som undergräver hennes trovärdighet och ger mer och mer fritt fram att ta kontroll över henne och mobba henne.


    Vad snackar du om?

    En person med den plånboken gör så. De tar reda på vem som kan hjälpa med det problem som finns och se till att lösa det. Blanda inte in en enda feminist i detta. Åsikter har vi alla men låt för guds skull fakta tala istället.
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-24 08:09:39 följande:

    Snackar om invändningen ?men är hon inte NOGA ÖVERVAKAD yadayada, DÅ ÄR DET NOG OK?. Det är ok oavsett. Fattar du inte hur sjuk och förtryckande denna diskussion är? Jag som kvinna får krupp. 2020 är det knappast män som förtrycker kvinnor, det är andra kvinnor.

    Har du sett MÄN diskutera om Bob Dylan är för smal?!

    Han har varit ett litet russinskelett hela sin karriär och fått ha sin kropp ifred.

    När gick MÄN bananas över hur Charlie Sheen levt ohälsosamt?

    Är inte Axl Rose väldigt opererad? Måste vi inte skriva miljoner trådar om det och diskutera vad han får och inte får göra, hur det är PROBLEMATISKT?


    Du är så upprörd och hetsig så du förstår inte vad du läser.
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (X) skrev 2020-05-24 08:27:51 följande:

    När hon gått ner 23kg var hon normalviktig, nu har hon gått ner lika mycket till och är underviktig.Någon har redan konstaterat att fotot är fem månader gammalt, hon har gått ner mycket mer sedan dess.

    Angående resten av det du skriver så verkar du inte ha alla indianer i kanoten.


    Hon var fet. Riktigt fet.

    Titta på bilden från hennes födelsedag så ser du att hon inte är underviktig. Hon ser däremot väldig annorlunda ut än vad man är van att se henne, hennes utmärkande ansiktsdrag är borta och jag själv tycker att hon inte ser ut som hon. Men det är så det blir när man går ner väldigt mycket. Ansiktet förändras.

    Titta på hur hon ser ut istället för att bara fokusera på vikt och längd. Titta på hur hennes hälsa är (det kan du ju självklart inte göra men utgå från att den har förändrats till positiv)

    Om läkare inte bara går på bmi så varför ska du göra det?
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-24 10:47:47 följande:

    Ahahahaha, textbook-härskartekniker. Är inte det där ?patriarkala? metoder? Att du undviker svara på vad jag skrev, inte kommer med något själv som har med saken att göra utan skriver ?du är så UPPRÖRD, och HETSIG, så du FÖRSTÅR INTE?. Bra argument, bra härskarteknik menar jag. Belyser precis vad jag skrev. Men du kanske var för upprörd och hetsig för att inte koppla att du bara bekräftade det?


    Är det inte bara att läsa vad jag skrivit och sedan dina svar på det?

    Det är inte härskarteknik någonstans utan finns endast i ditt huvud.
  • Anonym (medsyster)
    Xenia skrev 2020-05-26 23:58:15 följande:

    Du är en riktig präktig dubbelmoralist!

    Jag svarade på ditt inlägg:

    "Och hur fan är det din business? En stor procent av kvinnor är överviktiga, skit i det. Om hon vill bli underviktig är det upp till henne! Varför tror Feminister att dom bestämmer över andra kvinnor, andra kvinnors kroppar, andra kvinnors liv?!!

    Och JO, man kan se på ett foto för undervikt syns. Inte en CHANS att hon är det. Och hur fan vet du hennes BMI? Tvångsvägde du henne imorse när du stormade hennes hem med feministgardet eller?"

    Inte så trevligt eller? Men när du skriver det är det ok, när du får svar på tal är det ett bevis på hur vidrigt feminister uttrycker sig mot andra kvinnor. Jag tror nog alla som inte är fanatiska antifeminister ser vem som uttrycker sig vidrigt.

    Vilka bevis har du på att kvinnor "förtrycker" Adele? Det är något du och TS fått för sig. 

    Men det är kanske din mission i livet att trakassera alla feminister och skylla allt du inte gillar på dem.


    Inte bara det hon läser inte inläggen hon svarar på utan rapar bara upp sitt femenistsnack. Svär och är otrevlig i sina svar skriver med versaler som är allmän internet etikett som alla vet om betydelsen av.

    Vänder det som skrivs men svarar inte.

    Att prata med någon som håller på så är som att tala med en vägg, det går inte.

    Gör som jag, strunta i henne för det blir inte trevligare eller vettigare än så.
  • Anonym (medsyster)
    Anonym (Afrodite) skrev 2020-05-30 08:43:27 följande:

    Nej gör som du, mobba och skriv öppet med andra feminister OM personen nu fryser ut och BERÄTTA att det är det ni gör och varför ni har RÄTT till detta. Ni är mer värda och personen förtjänar mobbning. Exakt så.

    Feminismen i ett nötskal.


    Det skulle vara då mycket enklare om du var med i diskussionen istället för att prata om saker ingen annan talar om.

    Var mobbar jag? När fryser jag ut dig? Jag berättade för xenia att det inte går att tala med någon som inte vill diskutera. Att det är ingen idé.

    Kan du gå tillbaka om vad tråden handlar om istället för att hela tiden vara så ..kränkt?

    Jag tycker du ska ta denna tråd till en vän så kan den vännen översätta vad som skrivs här. Du är ju bara ute och cyklar i dina svar.

    Sedan vore det klokt att för dig fundera på varför du vill blanda in feminism i Adels viktnedgång. Får hon inte gå ner i vikt för sin egens skull utan att det ska vara någon som slår på stora trumman om att hon inte har gått ner av rätt anledningar? Så vem är du att bestämma att hon har gått ner av fel anledningar och tjafsa med alla som tycker hon gjort ett bra jobb och önskar henne sin hälsa.

    Nog är väl nog, tycker du inte det eller är du så arg inuti att du måste tramsa så här med alla och skylla ditt dåliga netikett på andra?

    Jag önskar dig en trevlig lördag och gå ut och ha kul med några vänner.
Svar på tråden Kvinnor arga på Adele´s viktnedgång