• Anga

    Försök med första barn - BIM maj / juni

    Jag hoppar in i tråden! 
    Är 28 och har en dotter som fyllde 1 i slutet på april och nu känner vi att vi vill ha ett syskon. Dottern blev till på första försöket så vi hoppas att det ska gå lika snabbt denna gång (vilket vi förstår att det kanske inte gör).
    Har köpt ÄL tester och kör Natural Cycles sen 3 månader tillbaka. Enligt NC har jag ägglossning 3/6 och den har stämt på de tidigare månaderna, så tror på det datumet men kör ÄL tester varje morgon from idag så jag inte missar den. Hoppas vi alla får plus snart! BIM 15/6.

    Fråga om ÄL tester. När jag ser en stegring, ska jag testa fler gånger om dagen då eller kan jag ändå testa varje morgon. Vill verkligen inte missa ÄL.Drömmer

  • Anga
    filurkatten skrev 2020-06-02 12:08:03 följande:
    Tack! Gud vi trodde aldrig att det akulle gå så här fort! Slutade skydda oss förra månaden...sen vet man ju inte om allt går vägen heller så klart.
    Grattis! Solklart plus Glad
  • Anga

    Just nu mäter jag ÄL med LH stickor (billiga från graviditetskollen). Kör ni såna stickor eller mäter ni med Clearblue? Jag funderar på om jag ska köpa Clearblue istället så jag får tydligare svar. Tycker att ÄL stickorna aldrig blir lika starka som kontrollstrecket fast min temp visar på ÄL och jag känner även av ÄL.
    Vilka test kör ni med?  Glad

  • Anga
    Steeph skrev 2020-06-03 12:20:53 följande:
    Jag kör med både och haha möjligtvis slöseri men gillar att få svart på vitt (glad gubbe cb). Jag får dock lika starka eller starkare teststreck.
    Ja men jag kör nog också både och då! Tyst Hellre säker än osäker med det här hehe. Då köper jag det senare idag. Tack för svar!
  • Anga

    Efter att ha gjort ägglossningstest ca 14 dagar i rad så har jag idag ÄNTLIGEN fått glad gubbe på ägglossningstestet. Vi hade sex igår, men ska vi även ha idag, imorgon och tisdag då? Försämrad spermierna av att ha så mycket eller är det bara att köra på?

  • Anga
    Steeph skrev 2020-06-08 14:37:32 följande:

    Men vad kul att höra, grattis jag brukar alltid få full stegring (haft 3 ÄL sedan ma i februari) så förmodligen så får jag bara öva på tålamodet och tänka att ÄL kommer nog runt dag 18-19.


    Jag brukar ha äl runt dag 17-19 och inga test visade stegring, ingenting. Undrade vadfan som pågår men sen på dag 24 igår så fick jag fullt utslag och glad gubbe. Fattar ingenting varför det blev så just den här månaden men det kommer nog för dig snart i dagarna också! Svårt att vänta dock, det var ju det enda i mitt huvud i helgen ????
Svar på tråden Försök med första barn - BIM maj / juni