Inlägg från: Lionessa85 |Visa alla inlägg
  • Lionessa85

    Försök med första barn - BIM maj / juni

    Steeph skrev 2020-06-03 07:45:28 följande:
    Godmorgon! Det går bra tror jag tog ÄL test igår som visade svagt men det brukar gå ganska snabbt sen när det väl blir stegring! Min temp har dock varit knasig både igår och idag (ganska hög) men tror det har att göra med att det är mycket varmare i sovrummet nu eftersom det är så fint väder. Brukar frysa på nätterna men nu svettas jag haha. Hur går allt för dig?
    Åhh vad spännande, kan inte dagarna gå liiite snabbare men de får gärna gå såhär sakta när man väl har en bulle i ugnen haha! 

    Jo asså värmen måste ha någon inverkan. Min temp är också ovanligt hög men aja vi får väl förlita oss på alla olika ÄL-stickor och vår fiffi haha.. 
    Jag fick för mig att testa igår, supertidigt men men, så jag testade mig igår med stickorna och det visar minimalt och jag kommer nog testa mig dagligen framöver. På det så är jag rätt osäker på när äl-dag är. 
    Har köpt rätt många stickor och när det blir tydligare så ska jag ta mina CB digitala haha, snacka om att gå all in. Vad gör man inte för en bebis. Hjärta
  • Lionessa85
    Magda11 skrev 2020-05-30 11:56:31 följande:
    Ska höra av mig till dom på måndag om det inte är bättre!

    Jag får positiva ÄL-test varje månad, men man kan ju inte lita helt på att ett ägg släpper ändå. Men står i kö för tid på fertilitetsavdelningen också, men den är stängd just nu pga Corona :(
    Hej hur går det för dig Magda? 
  • Lionessa85
    melin90 skrev 2020-06-04 09:07:16 följande:

    Hej. Jag hoppar in här. Blev oplanerat gravid i februari och fick ett MA i vecka 13. Precis fått första mensen och ska göra vårt första försök denna månad. BIM 26/6 om cykeln är regelbunden nu.


    Välkommen hit!
    Vi håller tummarna för dig och alla här som längtar efter en bebis! 
  • Lionessa85
    bananmilkshake skrev 2020-06-04 15:01:44 följande:

    Idag har jag en vecka kvar till bim. Tycker mina "symptom" minskat. Mindre molvärk, mindre ont i brösten och dom är inte lika svullna. Ställer in mig på mens. Obestämd


    Tufft :/ . Jag kände samma sak förra månaden och läste att såna tecken efter ägglossning är vanligt. Suck.. å andra sidan är vi alla olika vilket vi tycker om!

    Vi håller alla tummar vi har! 
  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-04 11:09:45 följande:
    Ja precis haha jag har fått blinkande gubbe nu på cb så förhoppningsvis kommer ägglossningen i helgen/ på måndag vilket är helt perfekt min temp var lägre imorse igen men hade svalare i sovrummet så jag tror det var värmen som gjorde att tempen var högre!

    Heja heja! Hoppas ägglossningen kommer snart!

    Jippie, hej hopp in i hagen! Tungan ute Bästa inför helgen! Men har du också läst att man kan börja öhum några dagar innan, menar alltså rulla runt i halmen typ 3-4 dagar innan? haha


     

  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-05 07:28:19 följande:
    Ja hihi Vi gillar dock oftast att ligga 2-3 gånger precis vid ägglossningen. Så blev vi gravida sist
    Men hallå, jag testade äl imorse och hade lite stegring på stickan och sen nyss så blev det en blinkande gubbe.. hur fan gick det till!? Stickorna igår hade ett spökigt streck men tänkte ääsch det kan inte vara något. 
    Jag kan säga såhär, jag hade en magkänsla i onsdags om att jag borde testa mig tidigare även om det stod att jag skulle testa mig nästa vecka.  

    Vi ska ju definitivt nuppa men jag är i totalchock, enligt allt jag har och all kartläggning så är det absolut ingen äl förens nästa vecka. 

    Känner däremot minimalt med molvärk nu på eftermiddagen och om jag tänker tillbaka nu så hade jag på prick 37 i temp imorse vilket jag tyckte var ovanligt hög och testade 3 ggr till.. haha alltså vilken tur att jag är sån kontrollfreak XD!  

    Åh here we go! Drömmer 
  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-05 21:35:33 följande:
    Haha härligt vi låg imorse innan jobbet och har fortfarande blinkande gubbe. Tror jag kommer få fast gubbe på söndag så nu blir det nog varannan dag för oss. Kom ihåg att man kan ha blinkande gubbe flera dagar innan fast. Jag brukar ha 3-4 blinkande innan den fasta gubben kommer

    Heja heja oss!!
    haha ja så spännande! helt klart, jag tror att jag kommer blinka ett tag Flört men vi tänker samma, kör varannan dag tills det blir fast gubbe. Drömmer 

    Nu ska det bakas! Hejja!
  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-06 14:57:46 följande:
    Ja blinkande för mig idag igen haha... verkar som att ÄL kommer komma på dag 16-17 vilket blir på tisdag eller onsdag. Har en 29-30 dagars cykel. Får se till att ligga lite imorgon och sen kommande vecka.
    Kollar du varje dag, en gång eller två gånger om dagen ? 
  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-07 21:26:37 följande:
    Blinkande idag igen... dag 4. Jag kollar en gång per dag. Detta då jag brukar ha utslag på ÄL test cirka 2 dagar. Verkar bli sen ÄL denna cykel. Hur gör du?

    Ja jag antar att du har superkoll på din cykel. =D 
    Jag tog ju ut spiralen för 3 månader sen så allt var huller om buller, noll koll alltså.

    Jo jag märkte att jag får ökning på eftermiddagarna så jag började kolla både morgon och kväll, fick en sån känsla igen den kvällen. Dagen den började blinka så kollade jag både morgon (tom ring) och på kvällen då den började blinka. 

    Tror att man får testa sig fram lite för jag hade RFSU-stickorna förra gången och de var inte för mig alls känner jag idag, de visade knappt något så jag tror att jag helt ärligt missade min förra ÄL.  Rynkar på näsan  Men INTE denna gång Flört haha! 


     

  • Lionessa85
    Steeph skrev 2020-06-08 12:17:39 följande:
    Ja fast jag är superfrustrerad just nu. Lust att kasta in handduken och skita i allt. Är på cd 15, fortfarande blinkande. Ingen stegring på vanliga ÄL test. Förra månaden hade jag ÄL på dag 16, april månad ÄL på dag 19. Börjar fundera på om jag ens har ägglossning denna månad vilket gör mig så ledsen men försöker hålla hoppet uppe och fortsätta testa. Är på dag 5 med blinkande. Verkar bli en lång cykel. Har mellan 29-30 men denna lär bli på 31-32 om jag har tur. Får väl ens vara glad om jag får ägglossning.

    Åh jag förstår. Ja jag kör parallellt med stickor från testlagret för att se om det blir någon ökning på dom. Men än så länge ingenting. Förra månaden tog jag rosenrot som jag tror gjorde att jag fick ÄL på dag 16. Tror jag kommer köra det nästa månad om det inte tar sig denna månad. Är bara väldigt nere idag och känner att vi aldrig kommer få ett barn.
    Åh jag förstår.. :( sånt kan sänka en så hårt. Håll upp huvudet Hjärta 
    Har ni kollat er hos gynläkare innan ? Jag tror att jag läste att ni hade försökt länge nu eller minns jag fel ? Hur ser det ut med tankar kring ivf ? 
Svar på tråden Försök med första barn - BIM maj / juni