• manolito

    Träffat ännu en kille som...

    Förklara för honom hur du känner inför sex.

    Ha sex med honom några veckor och se om ni är kompatibla.

  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 11:23:04 följande:

    Han ville ha sex igår men jag dissade honom.


    Är du inte attraherad av honom?
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 11:42:25 följande:

    Jag har väl kanske ett lite komplicerat förhållande till sex, lite hämmad sådär, vågar inte göra det jag känner för och är rädd att killen inte ska gilla min kropp, rädd för att han ska tycka jag är äcklig som inte är helrakad därnere osv.

    Jag vill ju självklart prioritera sex för partnerns skull. Jag går inte runt och blir spontant kåt, blir kåt först vid förspelet och det är väl därför det kanske glöms bort då antar jag. Hamnar lätt i att partnern får ta alla initiativ till sex.

    Sen är jag ju livrädd för att bara känna mig som en kk, att jag bara duger för sex typ. Så ja jag har nog lite komplicerat förhållningssätt till sex.


    Du kanske skulle jobba på det där isåfall och bli trygg i din sexualitet och med din kropp.

    Jag tycker själv att sex är viktigt i en relation. Jag attraheras av kvinnor som har en okomplicerad av avslappnad inställning till sex. Jag skulle inte vilja ha en relation där jag hela tiden ska ta alla initiativ och ansvar för att sexlivet ska vara bra. Skulle heller inte vilja ha en relation med en kvinna som bara ställer upp för min skull. Sexet blir sällan bra och det håller inte i längden. Jag har dålig erfarenhet av det där. Då tycker jag det är bättre att man är ärlig från början och säger som det är, dvs det du skriver i tråden.
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 12:52:30 följande:

    Jo men var rädd för att visa mig naken, kände mig ofräsch, är inte helrakad och han kanske ogillar det. Jag vågade helt enkelt inte.


    Du avstod från sex för att du tror att han kanske ogillar orakat? Han kanske gillar orakat. Eller tycker att det är något betydelselöst i sammanhanget. Vad ville du själv om du vågat? Skulle du vilja ha sex för egen del för att du var attraherad av honom och njuter av sex? Skulle du vilja ha sex men bara för att inte göra honom besviken? Eller skulle du inte velat ha sex oavsett även om du vågat?
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 13:37:25 följande:

    Ja, eller att han skulle ogilla min kropp, eller att jag råkade ha hår på fel ställe eller nåt. Sen kände jag mig ofräsch, vi hade liksom varit ute och gjort saker under dagen där man blev lite svettig, vill inte ha sex ofräsch. Ja jag skulle väl velat ha sex, men sen vet jag att många killar slutar höra av sig efter sexet med så det är väl därför jag inte vill ha sex för tidigt med typ.


    Man kan ju ta en dusch innan sexet.

    Jag tycker det låter som att du har låg självkänsla och oroar dig för mycket om vad andra tänker om dig, vad som skulle kunna hända och för lite vad du själv vill.

    Om killen slutar höra av sig efter sexet så är det väl för att intresset inte finns eller för att sexet är väldigt dåligt. Men då passar ni inte ihop och då är det ingen förlust.
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 14:02:58 följande:

    Ja men nu var vi hos honom och jag hade ingen handduk, ombyte eller nåt där.

    Klart man måste tänka på vad andra tycker och tänker om en. Man kan ju inte bara köra sitt race.

    Och ja jag är ju inte bra på sex eftersom jag inte vågar göra någonting, vågar inte ge oralsex och så så därför kommer ju killen aldrig höra av sig igen.


    Man måste inte tänka så mycket på vad andra tycker och tänker så att man själv blir såpass begränsad och hämmad. Det är attraktivt att våga visa vem man är med fel och brister. Ingen är felfri.

    Tycker inte killen om din kropp eller att du har hår på fel ställen är han inte rätt för dig varken nu eller om 1 månad eller hur länge du nu vill vänta med att ha sex.

    Skulle du vilja men inte vågar ge oralsex? Säg det till killen, han förstår säkert.
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 15:49:04 följande:

    Kanske bli ihop med en kille som blir glad bara han får en tjej och skiter i om jag ger honom oralsex eller inte


    Så det är alltså oralsexet som är pudelns kärna?

    Tycker du det är äckligt eller är du rädd för att göra fel?
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 17:40:33 följande:

    Ne tänkte mer att folk som tycker sex är viktigt kan nog inte vara utan oralsex, lr vill utveckla sexet hela tiden.


    Du skrev ju att du kanske skulle bli ihop med en kille som skiter i ifall du ger honom oralsex. På något sätt måste detta vara någon stor sak för dig men jag fattar inte varför. Varför har du inte oralsex med honom (eller någon annan kille heller för den delen)?
  • manolito
    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 18:52:45 följande:

    Därför att jag är konstig när det kommer till sex. Så jag lägger ner dejting nu, jag kan uppenbarligen inte ha ett förhållande. Får förlika mig med att jag kommer leva ensam. Tack


    Eller så ger du honom en avsugning. Då slipper du visa din kropp, oroas över att det finns behåring på fel ställe eller att du är oduschad.
  • manolito
    Anonym (Julia) skrev 2020-05-23 14:42:24 följande:

    Om jag får generalisera så tror jag att sex är viktigare för män än för kvinnor. De allra flesta kvinnor kan ju inte få orgasm genom samlag och då blir sex ingen prioritering som den blir hos många män. 


    Fast sex handlar ju inte bara om samlag.
  • manolito
    Anonym (Julia) skrev 2020-05-23 19:15:54 följande:

    Äh jo för många män gör det det. Men suck, när vi skriver samlag förstår du väl att det handlar om penetration?

    Visst, kan mannen få mig att komma så blir ju sex mer intressant. 


    Du har träffat fel killar och/eller är inte så bra på att tala om vad du vill ha.

    För mig är sex viktigt, men jag vill att det ska vara bra för bägge annars är det ganska meningslöst.

    Jag har träffat olika kvinnor som alla gillar lite olika saker och lite olika tag. En del gillar fingrar, andra tunga och vissa kuk. Oftast märker man själv vad som gillas men öppna och kommunikativa tjejer brukar heller inte ha några problem med att tala om vad de tycker om och inte, så det löser sig efterhand.
Svar på tråden Träffat ännu en kille som...