Inlägg från: Anonym (VW) |Visa alla inlägg
  • Anonym (VW)

    Träffat ännu en kille som...

    Jag skulle först tänka över mina egna behov i ett idealförhållande, så som empati, glädje, omsorg, tillit, vänskap, kunna prata med varandra, gemensamma värderingar, andlighet, attraktion. Sedan hade jag listat dem som i en rangordning vad jag tycker är viktigast alltså typ 1. Omsorg om varandra. 2. Empati. 3. Glädje och skratt/humor. 4. Gemensamma vårderingar 5. Sexuell attraktion osv

    Sedan skulle jag smsat honom och bett honom rangordna vad han skulle tycka är viktigast i sitt ultimata idealförhållande och gett honom de olika alternativen, utan att visa min lista på min rangordning. Han får skicka sin lista till mig. Och då hade jag skickat min lista tillbaka. Under ultimata förhållanden så har man listat samma högst upp som nummer 1. Ju mer lik prioritering om vad man söker ju bättre match.

    Listar han t ex sex som nummer 1 så skulle jag tänkt att han verkar vara för ytlig för mig och är inte i ett stadie där han är redo för något djupare i kontakten och jag skulle hålla ögonen öppna efter någon annan som är en bättre matchning med mig.

  • Anonym (VW)
    Steven01 skrev 2020-05-23 09:55:18 följande:

    Ja jädrar vad kvinnor ska krångla till allt! Och allt detta ska han svara på i ett sms? Jag hade gett upp direkt om någon hade börjar på med den stilen.


    Bra. Det är för att sortera bort sådana som dig. Jag har hittat det jag söker äntligen, någon som tycker som jag i detta, någon som inte skulle varit intresserad om jag inte varit djup i min personlighet. Kaka söker maka. De som är lika mig och bra för mig stannar och de som inte har något gemensamt med mig sorteras bort själva. Skönt och allt blir lättare när man är tydlig så man inte investerar sin tid med sådana personer som man blir olycklig med. Du bevisar att min metod fungerar eftersom de som inte orkar med att ha en intim relation flyr fältet redan så fort som möjligt och det är ju ett mål. De som är intreserade är lämpligare matchning och man har funnit något gemensamt och givande. Spring du!
Svar på tråden Träffat ännu en kille som...