Inlägg från: Anonym (,. mklj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (,. mklj)

    Träffat ännu en kille som...

    Anonym (Synd) skrev 2020-05-22 20:53:26 följande:
    Tack, då vet jag att jag inte ska förvänta mig att hitta någon som vill ha ett förhållande med mig. Kan jag sluta leta och ödsla energi på att hitta kärleken och lägga energi på annat istället.
    Min man tycker sex är viktigt. Men han tycker inte att man måste ha det ofta. Men NÄR man har det ska det vara nära och innerligt. Inte bara sätta på och så är man klar sen. 

    Det har skapat en del problem ibland. Jag kan vara kåt och bara vilja ha sex medan han då vill dra igång hela balunsen med förspel länge, så länge att jag ibland hinner bli okåt osv. 

    Och han tycker att en till två ggr i månaden är bra. Jag vill gärna oftare. 

    Så det finns män också som inte tycker sex är något man måste ha ofta. 
  • Anonym (,. mklj)
    Tunnis skrev 2020-05-23 14:57:34 följande:
    Lite konstiga argument, att man tycker sex är viktigt betyder inte att man tycker annat är oviktigt och hur lätt eller svårt man har för att få orgasm styr inte om man tycker att sex är viktigt eller inte.

    Sen tror jag att det aldrig det är en bra idé att generalisera när det kommer till människor på grund av alla våra olikheter. Jag tvivlar på att du har något bra underlag för dina påståenden om skillnaderna mellan män och kvinnor eller att de allra flesta kvinnor har svårt att få orgasm genom samlag, det är nog snarare din egna subjektiva uppfattning baserat på antingen dina egna erfarenheter eller vad du läst på nått forum. De flesta som skriver här på familjeliv gör ju det för att få hjälp med ett problem inte så bra statistiskt underlag du ser ju bara ena sidan av myntet.

    Finns gott om parförhållanden med ombytta roller där kvinnan vill ha mycket sex men inte mannen. Du kan säkert hitta rätt många kvinnor bara här på familjeliv som tycker sex är väldigt viktigt i ett förhållande.

    OMG jo! De allra flesta kvinnorna kan inte komma genom enkom samlag. Jag kan, men jag får bara små vaginala orgasmer som inte alls räcker till i det långa loppet, jag vill ju ha de där himlastormande sköna orgasmerna som skakar hela kroppen. Och då krävs mer än bara samlag. 


    Jag känner inte till någon som kommer av bara samlag på det där himlastormande sättet och då har jag hängt på sk erotiska sidor i mer än tio år och talat med otaliga kvinnor om detta. 

  • Anonym (,. mklj)
    Tunnis skrev 2020-05-23 18:48:08 följande:
    Med samlag, menar ni penetration?

    Så här skrev du Julia:
    Anonym (Julia) skrev 2020-05-23 14:42:24 följande:
    Om jag får generalisera så tror jag att sex är viktigare för män än för kvinnor. De allra flesta kvinnor kan ju inte få orgasm genom samlag och då blir sex ingen prioritering som den blir hos många män. 
    Om man har fungerande sexliv så ser man väl till att ge varandra njutning utifrån vad respektive tycker om och behöver för att ha det bra.

    Sen Julia så påstod du att män som tycker att sex är viktigt och vill ha ett fungerande sexliv inte tycker att andra aspekter av ett förhållande är viktigt.
    Ja, jag menar att kvinnor sällan får orgasm enkom genom penetration. 
  • Anonym (,. mklj)
    Tunnis skrev 2020-05-23 19:03:32 följande:
    Vi har dock inte pratat specifikt om penetration och jag tror inte någon av oss sitter på någon direkt statistik över det heller, Julias påstående var att eftersom de flesta kvinnor inte får orgasm när dom har sex så är de flesta kvinnor ointresserade av sex som ett direkt svar till mig om att män som tycker sex är viktigt inte utesluter att dom tycker annat är viktigt också.

    Ordet samlag används vid sexakt där penis förs in i slida om vi ska vara kliniska. 

    Du kan tro vad du vill, men de allra flesta kvinnor inte kan komma vid enkom samlag. Jag har ingen vetenskaplig studie kring detta, men som sagt, jag har funnits i många år på erotiska sidor och vågar nog påstå att jag har talat med flera hundra kvinnor genom åren som inte kan få orgasm vid enkom samlag. Och då talar jag om kvinnor som älskar sex och gärna har det. 


    Vad Julia påstår får stå för henne, jag har inte läst vad hon har skrivit. 

  • Anonym (,. mklj)
    Tunnis skrev 2020-05-23 19:15:04 följande:
    Min andemening var sex i allmänhet inte penetration, det finns liksom ett sammanhang i tråden också.
    Jag har inte läst hela tråden och i det jag läste som du hade skrivit och som jag svarade på, uppfattade jag det som att du avsåg samlag, dvs penetrering och att din åsikt var att det visst var många kvinnor som kom enkom av det. 
Svar på tråden Träffat ännu en kille som...