• Anonym (Nej)

    Skulle ni döma mig?

    Om du skiljer dig, landar i ditt liv med barnen och sen börjar flirta med kollegan gör du allt rätt och du kan inte, enligt mig, dömas.

    Man kan inte stanna hos någon man inte älskar längre. Men inled inget med kollegan förrän du har landat. Det kan vara så att kollegan är 'en väg ut' och att du efter ett tag inser att han inte alls är en person du vill ha.

  • Anonym (Nej)
    Anonym (pop) skrev 2020-05-22 18:56:01 följande:

    Vilka tråkmånsar. Skilj dig först och landa?? Vad är det för råd? Det tar ett halvår att få igenom skilsmässan och ytterligare tre år att landa. Jesus, vilka tråkmånsar. Man lever bara en gång och kan vara död om ett år. Gör det som känns rätt. Mitt råd skulle vara att inte gå bakom ryggen på din man. Var ärlig och förvänta dig inte att gräset är grönare någon annanstans men kör järnet och lev.


    Tre år för att landa? Inte för mig. Och iaf jag menar inte att man måste vänta tills skilsmässan går igenom, att man är överens, eller iaf har skickat in pappren är för mig skilsmässa. Och för mig tar det ca 6 mån att landa, jag vaknar ju inte upp en dag och tänker att nej, jag skiljer mig idag. Det är ju något som har pågått en längre tid i mitt inre och jag har ju redan sörjt förhållandet så att säga innan jag väl gör slut. 


     

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Suck) skrev 2020-05-22 19:10:12 följande:
    Ja, du vore en idiot.

    Det är så typiskt kvinna runt 40 att få för sig att maken är trist och kollegan sååå spännande.

    Fast det kan ju faktiskt vara så.  


    Nu är jag en smula äldre men min man är vansinnigt tråkig men tycker att vi har ett bra liv. Han går upp, tar en kopp kaffe, åker till jobbet, jobbar, kommer hem, äter middag sitter vid datorn, sover. Duschar vid behov. Grejar med sin hobby en gång i v. Han är nöjd så. Jag är inte det så jag funderar på skilsmässa eftersom han inte vill kompromissa det allra minsta och hänga med på en promenad ens. 


    Jag har dock inga småbarn så skilsmässan går igenom direkt. 

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Noll) skrev 2020-05-22 22:38:19 följande:
    Hur många år är barnen och har du råd att bo själv?

    'Barnen' är 21 och 24 Inte gemensamma. Han har ett 'barn' som är 20. 


    Ja, jag har råd att bo själv. jag rättar mun efter matsäck helt enkelt. 

  • Anonym (Nej)
    Anonym (pop) skrev 2020-05-22 23:01:47 följande:
    Vara överens? Tänk om inte den andra vill skilja sig då?
    Är överens ELLER iaf har skickat in pappren. 
Svar på tråden Skulle ni döma mig?