Inlägg från: Anonym (Blä) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Blä)

    Partner som lägger sig i ens klädsel..

    Det värsta av det du berättar är att han sagt att du ska stanna hemma när du klätt dig i något du själv vill ha på sig. Har han verkligen sån makt över dig att han bestämmer om du får gå ut eller inte? Det här är allvarligt ts! Ring och prata med en kvinnojour för du ska inte ha det såhär.

    Min egen man har alltid pikat mig har jag börjat inse. Aldrig förbjudit mig men ifrågasatt om jag verkligen ska ha på mig något för att i sista stund säga att det ser bra ut, sagt att jag inte ska klä upp mig så mycket för att han själv inte har snygga kläder nog att matcha, kommenterat att folk som går med mjukisbyxor till affären borde skämmas mm. Inte lika aggressivt som din man, men ändå taskigt och det har gjort mig osäker. Jag har alltid fräst ifrån och ignorerat när det varit för rakt ut, men kommentarer som det med mjukisbyxor i affären har satt spår i mig inser jag nu.

  • Anonym (Blä)
    Anonym (ddd) skrev 2020-05-23 09:04:04 följande:

    Det där verkar mer handla om att han inte gillar att folk klär sig hur som helst. Han ger sig inte bara på dig och försöker inte bestämma över dig, som ts man. Därmed inte sagt att din man gör rätt. Han verkar inte fatta att hans kommentarer är sårande samt sätter spår. Och varför lägger han sig i om folk har mjukisbyxor till affären? Men det är ändå inte lika allvarligt som det ts beskriver. Jag har en tjejkompis som jag fikar med ibland. Hon kommenterar ofta andras klädsel och kan inte FÖRSTÅ hur man kan gå ut i mysbyxor, hon skulle ALDRIG göra det, det ser trashigt ut osv. Hon är snäll i övrigt, men jag har sagt till henne att det inte låter särskilt trevligt när hon säger så där. Även om personen inte hör.


    Nej min man är inte i närheten av ts man. Ts man är direkt kontrollerande, aggressiv och hotfull. En farlig man som trycker ner sin partner i skorna.

    Jag skrev inte om min man för att likställa de två, utan för att TS efterfrågade andras erfarenheter. Kanske dumt egentligen eftersom det kanske tar fokus från ts situation. Däremot håller jag inte riktigt med, min man gillar att få som ha vill och använder fulmetoder för att manipulera folk. Att säga något småtaskigt är rätt oskyldigt utåt sätt men kan få effekt på sikt. Jag tror han är fullt medveten om vad han håller på med. Varför han har åsikter om folk som har mjukisbyxor i affären? För att han ser sina åsikter som fakta.

    TS det din man gör mot dig är inte ok. Hoppas att den här tråden hjälper dig att förstå hur fel det han gör är.
Svar på tråden Partner som lägger sig i ens klädsel..