Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Partner som lägger sig i ens klädsel..

    Anonym (Kvinnan) skrev 2020-05-24 23:54:55 följande:

    Precis, han skulle då inte ha makten att bestämma över min klädsel. Men så länge vi har ett omyndigt (ogift) barn så kommer hans åsikter väga tyngre enligt honom och det kan jag inte göra något åt.


    Nu blir jag lite fundersam. Du säger att om du lämnar honom är du fri att bestämma över dig själv men han bestämmer över er dotter?

    Hur menar du då? Självklart kommer hon känna en konflikt mellan vad du tycker är OK på dina veckor och vad han kräver på hans. Men han har ingen juridisk möjlighet att lägga sig i hennes klädsel (el andra förhållningssätt) under dina veckor.

    Det kommer bli jobbigt för er dotter att t ex spela fotboll i shorts och umgås med ?blandgäng? av ungdomar På dina veckor och klä sig sedesamt och gå direkt hem efter skolan på hans. Men hon får en inblick i olika kulturer och kan så småningom välja själv vart hon vill höra.

    Jag har också en annan fundering. Du har fått frågOr från andra i tråden om vilka kläder du har som han inte accepterar. Det du beskriver med koftor etc som ska täcka räcker tydligen inte. Men hur säger han att han vill att du ska klä dig?

    Om det är han som klankar ner på hur du klär dig (och du tillåter honom att ha åsikter) så är det väl hans ansvar att berätta hur han tycker det ska vara. Då får du ju i alla fall tydliga ?förhållningsorder? som du kan ta ställning till.
Svar på tråden Partner som lägger sig i ens klädsel..