• Gena

    Partner som lägger sig i ens klädsel..

    Du måste tänka på din dotter och ta dig ur detta förhållande. Så fruktansvärt att hon  om några år ska bli utsatt för att hennes egen far kallar henne för hora och lägger sig i vilka vänner hon umgås med, mm.

  • Gena
    Anonym (Kvinnan) skrev 2020-05-25 11:53:09 följande:
    Nej, inte alla eller ens de flesta. Men där jag har min bakgrund och med den kultur jag har så jo, skulle säga de flesta.

    Men det behöver inte vara samma krav för det utan alla män har ju olika syn på vad som är okej.. Jag kanske inte ens får ha jeans av en annan man, som jag kan ha idag, medan den andra kanske är okej med att jag gymmar medan min nuvarande inte tycker det är okej. Förstår du? Varför skulle man chansa? Dessutom när jag redan trivs med min man idag, förutom just som jag skrivit flera gånger att jag tycker det med klädseln börjar bli obekvämt på senaste tiden.
    Du kanske trivs med att en man bestämmer vad du ska ha på dig och tycker det är normalt att använda ordet "hora" för att beskriva andra kvinnor. Det är ditt val.

    Men din dotter kommer att bli fruktanskvärt utsatt om du väljer att stanna kvar hos denne man.
  • Gena
    Anonym (Kvinnan) skrev 2020-05-25 12:35:53 följande:
    Jag är under 25 år, att behöva leva resten av livet som singel/skild vill jag inte.
    Så det är värt att offra din dotters välbefinnande?
  • Gena
    Anonym (Kvinnan) skrev 2020-05-25 12:58:12 följande:
    Hon kommer återigen alltid ha med honom att göra oavsett om jag lämnar eller inte. I värsta fall kanske han tar med henne till hemlandet om han skulle bestämma sig för att flytta dit och uppfostra henne där istället.

    Jag vet vad som är bäst för min dotter och det är att jag själv, samtidigt som jag är gift med hennes pappa, kan vara ett stöd åt henne när hon blir äldre.
    Du kan inte vara ett stöd, eftersom det inte är du som bestämmer hemma. Du är vuxen och låter någon annan bestämma över dig. Hon kommer att lära sig att det är OK.
  • Gena
    Anonym (Kvinnan) skrev 2020-05-30 09:49:34 följande:
    Angående dottern vet jag att han självklart kommer lägga sig i hennes klädsel (gör ju de flesta föräldrar) men antagligen inte lika illa som det är med mig. Mycket beror på kroppsformen också, dessutom är det så långt dit så får ta det då.
    Då får vi verkligen hoppas att hon blir en planka som kommer in i puberteten sent! Annars kommer det att sluta illa för henne.
Svar på tråden Partner som lägger sig i ens klädsel..