Inlägg från: Anonym (öäljuh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (öäljuh)

    Bäst liv för katt? Inne/Ute?

    Jag skulle säga att det är individuellt. Jag har en katt som anser att vara ute är det mest idiotiska förslaget jag någonsin har kommit med. Han försökte klösa sig genom min kropp tillbaka in trots att vi tog det försiktigt. Sen dess drar han sig LÅNGT från ytterdörren så snart den öppnas. 

    Jag har haft katter i hela mitt liv, både inne och utekatter. Här där jag bor ni är det strikt innekatt som gäller. Det är för många katter i området och de skulle inte hitta ett revir nära. Det är också för många bilar som kär på en närbelägen väg i alldeles för hög hastighet. Ingen av dem har visat några önskemål om att gå ut. Den ena är dock den jag berättat om ovan, vi bodde på landet när vi tyckte han skulle vara utekatt, han hade som sagt en annan åsikt. Ytterdörren kunde stå vidöppen en hel dag, han gick aldrig ut. Nu har vi balkong, han går inte gärna ut där heller, det är ibland han tar en sväng men går in igen lika fort. 

    Har haft katter som gått i koppel men inte annars, en som gick med som en hund om jag gick en promenad, lös, men aldrig gick ut själv osv. 

    Övertog en katt när vi hade flyttat hit, han ville dock gå ut så honom omplacerade vi hos en kollega som bor på landet. Nu har vi en som trivs på balkongen där han solar och tittar på fåglarna i trädet utanför. 

Svar på tråden Bäst liv för katt? Inne/Ute?