Inlägg från: Anonym (upptilldig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (upptilldig)

    det gör ont att han varit med prostituerade

    Svårt att komma förbi det när problemet kvarstår. Han säger ju inte att detta är något fel han gjort som ung som han nu ångrar. Detta är något han står för idag. Det är det största problemet tycker jag. Han tycker det är helt okej att köpa sex av en kvinna och på så sätt bidra till att skada henne. Det är helt upp till dig att bestämma om den bevisade bristande moralen har har är tillräckligt illa för att göra slut eller om det är något du kan leva med. Jag vet faktiskt inte hur jag hade gjort. Jag tycker att det är riktigt illa att han tycker det är okej och visar på en låg empatinivå. Men skulle jag kunnat dumpa en kille jag var tokkär i och hade ett stabilt förhållande med redan över det? Jag vet inte.. jag tycker det i allmänhet är svårt att veta vilka moraliskt tveksamma åsikter och handlingar man bör dra en gräns vid för så fort man lär känna någon man djupare verkar de vara fulla av dessa. Känns inte som att man kan hitta någon man som inte är moraliskt problematisk. 

  • Anonym (upptilldig)
    Anonym (?) skrev 2020-05-24 11:18:15 följande:
    Så de skriver att de är prostituerade?
    Det räknas som enskild näringsverksamhet och kan beskattas med F-skattesedel. Vet flera som helt enkelt låtsas ha en massageverksamhet. 
  • Anonym (upptilldig)
    Anonym (Svar på tal) skrev 2020-05-24 11:36:29 följande:
    Antagligen inte.
    Anonym (upptilldig) skrev 2020-05-24 11:32:46 följande:
    Det räknas som enskild näringsverksamhet och kan beskattas med F-skattesedel. Vet flera som helt enkelt låtsas ha en massageverksamhet. 
    Kan det inte gå att få igenom som hobbyverksamhet? Om inkomsterna är små menar jag.
    Nej, det går inte då det finns ett tydligt vinstsyfte. 
  • Anonym (upptilldig)
    Anonym (nej) skrev 2020-05-26 01:16:35 följande:
    Nej det skulle jag inte, men jag är inte gay heller så.
    Men dom som vill det får ta hand om denne, nån likasinnad gay, men i naturen så är djur bisexuella, och inte enbart gay. Så detta gäller mest vissa människor.
    Om det vart en tjej så tänker jag att den som vill kan ta hand om henne dock! Även jag skulle kunna tänka mig att ha sex med en tjej i rullstol om jag fann henne attraktiv, och hon ville ha mig. Finns snygga människor som sitter i rullstol med. Men har aldrig tänkt så förr innan du ställde frågan nu.
    Jag tycker dock att alla förtjänar närhet ja. Vi ska ta hand om varandra i en grupp anser jag. Stammar och liknande. Men som kille skulle jag aldrig röra en homosexuell man oavsett utseende eller ålder då jag gillar tjejer och är heterosexuell, så svar nej.
    Vad spelar det för roll att du inte är gay? Det betyder bara att du inte skulle tända på köparen och det gör inte prostituerade tjejer heller och det skiter du ju fullständigt. De skulle ju bara offra sina kroppar och välmående för dessa stackars sexlösa män. Så det kan du också göra. Ut och sälj dig till dessa stackars män nu och visa att det inte bara är bullshit.

    Prostituerade är oftast lika intresserade av sina kunder som du är av att ha sex med män så det är helt irrelevant enligt ditt argument.
  • Anonym (upptilldig)
    Anonym (nej) skrev 2020-05-26 23:51:09 följande:
    Det existerar prostituerade som väljer sina kunder och priser. Och enbart ligger med dom som dom tänder på dock.. Dom kan mycket väl tända på en snygg kille med så! Dom är tjejer dom med. Jag väljer att inte vara prostituerad, så nej blir mitt svar till dig. Du har noll kontroll över mina val, så släpp tankarna på att försöka säga något sånt till mig. Vissa kanske, men dom borde byta yrke! Det finns som som bara är tjejer, väljer dom som är snygga och får betalt på köpet.
    Vad spelar det för roll att de väljer sina kunder och priser? Att välja ditt pris gör inte att du mår bättre om du trodde det? Och priset kan du tekniskt sätt bestämma men som med alla marknader av varor(som kvinnors kroppar blir i den branschen) är det marknaden som bestämmer priset. Och vad bedårande att du tror att prostituerade får bilder skickade till sig och sedan väljer ut de snygga killarna de tänder på för att ha sex. Helt verklighetsfrånvänt men bedårande. 

    Till skillnad för dig som har lätt för att öppna käften om hur kvinnor ska göra med sina kroppar och tror att du kan bestämma hur de känner och tänker men själv vägrar göra det du tycker de ska göra.. så har jag faktiskt sålt sex och vet bra mycket mer om det än du gubben. 
Svar på tråden det gör ont att han varit med prostituerade