Inlägg från: Anonym (hållermed) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hållermed)

    Hur ska vi kunna stärka arbetet med kroppsintegritet och flickors rätt till sin Egon kropp och sexualitet när papporna handlar kvinnokroppar?

    Det är oerhört sorgligt att det än idag finns så många män (och en del kvinnor) med en så unken och förskräcklig människosyn. Ett köpt samtycke är aldrig ett äkta samtycke. Sen kan man nästan aldrig med 100% sannolikhet säkerhetskälla sig om att den prostituerade säljer sex av fri vilja, då detta inte är något som syns för torskarna. Därmed tar mandom torsk i stort sätt alltid risken att begå ett sexuellt övergrepp när man köper en prosituterad. Och som pappa, till en dotter, undrar jag ännu mer hur skev ens hjärna är faktiskt funtad om man kan göra något sådant? Hur ska han förklara för sin dotter att han inte tycker att en kvinnokropp är mer värd än, säg 1000 spänn? Han hade iallafall tappat min och säkerligen väldigt många i respekt för all framtid. Framförallt tappat respekten av de personerna han bryr sig allra mest om.

    Men mitt i all misär, får vi inte glömma att de flesta männen i vårt land är väldigt fina människor, men goda värderingar. Men visst, fortfarande önskar man att det kunde bli bättre! Mycket bättre. Och därför måste vi fortsätta arbeta med detta! Inte förminska eller normalisera dåliga/vidriga beteende. För då säger det nästan lika mycket om oss som förövarna. 

Svar på tråden Hur ska vi kunna stärka arbetet med kroppsintegritet och flickors rätt till sin Egon kropp och sexualitet när papporna handlar kvinnokroppar?