Inlägg från: Anonym (Dubbelmoralen funkar här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dubbelmoralen funkar här)

    Hur ska vi kunna stärka arbetet med kroppsintegritet och flickors rätt till sin Egon kropp och sexualitet när papporna handlar kvinnokroppar?

    Väldigt många pappor handlar inte kvinnokroppar. Utav de som gör det, så håller de flesta av dem en fin fasad och låtsas så bra att man inte ens kan ana att det där är någon som köper sex.

    Så att stärka arbetet med kroppsintegritet, rätt till sin egen kropp och sexualitet hindras inte mer än marginellt av att en del av papporna köper sex. Du ser ett problem som inte finns. Jag säger inte att det inte är ett problem med sexköpande pappor, men de påverkar inte det arbetet mer än marginellt.

  • Anonym (Dubbelmoralen funkar här)
    Anonym (Ledsen mamma) skrev 2020-05-26 23:59:07 följande:
    Absolut, men grovt räknat så bör 1/10 motsvara ca 400 000- 500 000 män? Det är hiskeligt många. och vilka spinoff effekter har de bidragit till när det gäller jargonger, skämt och språk om kvinnor? Har de trots sitt handlande ändå stöttat kampen för integritet och likavärde? Jag tänker både det direkta och indirekta effekterna av detta agerande.

    Och jag mår illa av att jag förmodligen känner någon man som köpt sex. Och jag tycker väldigt bra om männen i min närhet, skulle må mycket dåligt om det visade sig att de var en del av detta..
    1/10 Har köpt sex. Det är mycket, men jag vågar mig på att gissa att merparten av dessa 1/10 köper sex väldigt sällan. Det påverkar naturligtvis med spinoff-effekter men nog betydligt mindre än du tror.

    Sexköp är för de flesta ett misslyckande, inget som vi grabbigt skulle skryta till andra män om. Nu har jag själv inte köpt sex, men övervägt det några gånger. Det finns en slags sunkighet över det som gör att även om man är en tragisk typ som skryter om sex man har haft, så är köpt sex undantaget.
Svar på tråden Hur ska vi kunna stärka arbetet med kroppsintegritet och flickors rätt till sin Egon kropp och sexualitet när papporna handlar kvinnokroppar?