Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Analsex utan att fråga

    Jag har varit tillsammans med min kille i tre månader och han är världens bästa på så många sätt, känner mig uppskattad, bekräftad, han är omtänksam osv. Sexet är bra. Men igår när han skulle ta mig bakifrån så hade han analsex med mig. Jag hade uppskattat om han hade frågat först, inte för att jag vet vad jag hade svarat. Men ändå. Jag har haft det innan ett par gånger med olika män. Men det känns lite kränkande. Inte för att någon av de andra har frågat. Men jag tänkte att han var annorlunda. Hur brukar ni killar göra? Frågar ni? Eller kör ni på? Är jag känslig? Boys will be boys liksom men vad hände med samtycke?

  • Svar på tråden Analsex utan att fråga
  • Anonym (Förvirrad)

    Tack för svar. Jag får prata med honom. Det var ingen direkt förberedelse eller glidmedel. Inte så meckigt, som sagt var det doggy style. Blev lite överrumplad och varken sa eller gjorde något. Men känner mig lite ledsen, hade som sagt uppskattat om han frågat innan.

  • Anonym (Förvirrad)

    Nej vi har inte haft analsex innan. Och inte pratat om det eller bestämt att vi ska prova. Han har inte sagt något efter. Inte frågat heller vad jag tyckte, om jag tyckte om det eller inte. Vet inte vad jag tyckte faktiskt, jo det gjorde ont. Ingen kådis. Känns kanske som att jag ska avsluta relationen faktiskt. Den där ömsesidiga respekten och tilliten försvann.

  • Anonym (Förvirrad)

    Jag har inte pratat med honom än. Jag har svårt att stå upp för mig själv. Generellt. Men jag var tillsammans med en man i 8 år som aldrig försökt ha analsex en enda gång. De gånger jag haft har varit ons och de har inte frågat. Men det handlar väl om att kunna lita på en människa. Jag vill ha ömsesidig respekt, och jag trodde verkligen att vi hade det, jag och min nuvarande kille. Jag kunde ha hoppat undan men jag visste inte själv vad jag ville. Jag vet inte om jag hade sagt kör, troligen hade jag väl det om han frågat. Men grejen var att han inte gjorde det. Jag vet inte hur jag ska kunna ställa mig på alla fyra nästa gång vi har sex utan att vara rädd för analsex. Men det skulle jag ju kunna säga. Inget analsex. Men skadan är ju redan skedd.

  • Anonym (Förvirrad)

    Sen vill jag säga det angående våldtäkt och inte att det är väl det som är grejen med samtycke, att man ska säkerställa att den andra parten är med på vad man nu vill göra. Analsex känns ju som en sak att kolla först. Men ja, jag tar på mig att jag inte sa ifrån eller drog mig undan. Jag lät det ske. Svårt för han då att veta. Men hade han frågat hade jag haft mer tillit.

  • Anonym (Förvirrad)

    Jag ska prata med honom nästa gång vi ses. För det är inget alternativ att vara tyst. Då kommer det hända igen.

  • Anonym (Förvirrad)

    Tack för alla svar och för stöd.

  • Anonym (Förvirrad)

    Vi har pratat och kommit fram till att om jag inte vill så får jag säga det. Han har haft dåligt samvete för om jag inte ville den gången. Så det känns bra mellan oss. Sexet efter den gången har inte blivit något analsex.

    Jag håller med det där om samtycke, den lagen är ju tydlig med att man man måste säkerställa att den andra parten vill ha sex och inte innebär aktivt att man måste säga nej eller göra motstånd.

Svar på tråden Analsex utan att fråga