• Oerhörd

    Analsex utan att fråga

    Jag älskar analsex, men de få gånger någon helt utan att ha blivit ombedd eller utan någon som helst förberedelse försöker porrfilmsbyta hål har de fått ett väldigt argt med-vad-i-helvete-håller-du-på-med. Att det hänt en enda gång alls är obegripligt, hur kommer de ens på tanken?

  • Oerhörd
    MrFlex skrev 2020-05-29 13:46:58 följande:

    Halvsvårt läge. Jag skulle ALDRIG försöka mecka in kuken i någons anal utan att ha någon form av generellt godkännande i förväg. Under själva akten frågar jag inte, min nuvarande tycker tom det är osexigt om jag "ber om lov", utan jag testar och läser av responsen. Det gäller allt och inte bara analsex.


    Inte behöver en verbal koll kännas som att be om lov, släng in det som gängse dirty talk och formulera det så att hon måste tigga och be om att få det så är det hur snuskigt som helst...
  • Oerhörd
    Anonym (Förvirrad) skrev 2020-05-30 23:01:55 följande:

    Jag har inte pratat med honom än. Jag har svårt att stå upp för mig själv. Generellt. Men jag var tillsammans med en man i 8 år som aldrig försökt ha analsex en enda gång. De gånger jag haft har varit ons och de har inte frågat. Men det handlar väl om att kunna lita på en människa. Jag vill ha ömsesidig respekt, och jag trodde verkligen att vi hade det, jag och min nuvarande kille. Jag kunde ha hoppat undan men jag visste inte själv vad jag ville. Jag vet inte om jag hade sagt kör, troligen hade jag väl det om han frågat. Men grejen var att han inte gjorde det. Jag vet inte hur jag ska kunna ställa mig på alla fyra nästa gång vi har sex utan att vara rädd för analsex. Men det skulle jag ju kunna säga. Inget analsex. Men skadan är ju redan skedd.


    Det är helt ok att säga det till honom. Är han normalt funtad blir han ledsen såklart över att du inte kunde säga nej och att han naturligtvis var en idiot som inte kollade läget vare sig före, under eller efter. Om han skulle reagera på något annat sätt, tex bli arg eller tycka att du borde ha sagt till är det nog bara att byta kille. Javisst borde du ha sagt till, men det är ofta lättare sagt än gjort, att frysa och inte kunna agera är en normal reaktion vid obehagliga upplevelser. En uppmärksam partner begär respons. (Om ni inte är överens om annat, men det verkar ni ju inte vara.)
Svar på tråden Analsex utan att fråga