• Nimzay

    Analsex utan att fråga

    Anonym (Känslig, ja kanske) skrev 2020-05-30 12:22:16 följande:
    "Ja det här var godkänt gubben" som positiv respons?

    Hon skriver att hon inte gjorde något speciellt, tolkar det som att hon reagerade/betedde sig på samma sätt som när de hade vaginalt sex bara att hon blev lite chockad. Då är det upp till henne att säga att hon inte vill och då slutar han ju.
    Fast kanske inte så lätt att säga att man inte vill ifall man blir chockad, man kan bli typ handlingsförlamad av att bli chockad
  • Nimzay
    Anonym (Utan att fråga fast tvärtom?) skrev 2020-06-22 06:46:16 följande:

    Vad anser ni om att föra in i analen utan att fråga först? Tex. man och kvinna har sex. Kvinnan för in mannens penis i sin anal. Fast utan att fråga först.

    Bägge har samtyckt till sex, men ingen har nämnt analsex utan hon bara smörjer snabbt och för upp mannen där.

    Jag fattar att det inte är lika illa som att stoppa in i hennes anal utan att fråga, men är det lagligt att göra så med samtyckeslag osv? 


    Hmm intressant fundering, jag personligen anser nog att det bör sig att man frågar först innan man för in en persons penis i sin anal, såvida man inte redan vet att denne mannen verkligen gillar analsex typ. Men vad som är lagligt eller ej, vet jag däremot inte, men personligen kan jag nog för min del tycka att det skulle kunna va lite av ett övergrepp faktiskt, att få sin penis intryckt i någons rumpa ifall man verkligen inte är okej och bekväm med analsex. Alltså även om det givetvis är betydligt värre att köra in sin penis i någons rumpa mot dennes vilja, tycker jag fortfarande ändå inte det verkar riktigt okej att göra så som du beskriver i ditt exempel heller.
  • Nimzay
    Anonym (Säg till nästa gång) skrev 2020-06-20 00:22:57 följande:
    Det är bådas ansvar...

    Men om hon inte säger nått så är det inte ett nej. Det är neutralt, ja eller nej.

    Om hon skrivit innan mig säger vi.. "Ta mig analt" , då är det nog lugnt om hon vill det jo. Men klart man ändå frågar om det känns bra! Kommunikation är a och o.

    Om dom fryser så köper jag inte det... Dom får säga nej isånnafall.. Sålänge dom inte är rädda och blir våldtagna och inte vågar säga nej, men det vore hemskt. Men ett sluta eller nej går att få fram oavsett. Tystnad är neutralt och kan tolkas som nån gillar det. Tystnad eller stön säger vi teoretiskt. Men klart killar med ska se så allt känns bra för henne!
    Så du köper alltså inte en naturlig reaktion/läge man kan hamna i då med andra ord??
Svar på tråden Analsex utan att fråga