• Anonym (Fia83)

    Bim Juli 2020

    CD10 idag, med förväntad ÄL på CD16, så nu börjar ligg-och ÄLtest-perioden.

    Och denna månaden är jag inte alls så sugen på att ligga, trött och hängig Men vad ska man göra liksom? Just do it, som Nike säger!

    När jag väl är gravid ska jag bara ligga för att jag vill!!

  • Anonym (Fia83)
    soff92 skrev 2020-06-17 12:25:31 följande:

    Håller med, så osugen blir man tyvärr. Saknar ligga för att man vill! Dock verkar min kille lika pepp som alltid så det är väl tur.. fastän det känns jobbigt ibland så äre väl tur att någon är drivande haha. Men oftast känns det ju bra när man är igång samt efteråt men det är just innan de kan kännas såå motigt... 


    Skönt att killen är pepp iaf! Min man är lika opepp som jag, har det lite struligt på jobb just nu. Stress är ju inte det bästa för lusten :-/ Jag får försöka gaska upp mig och förföra honom imorgon så får vi hoppas det lossnar till helgen. Bör ha ÄL på måndag, så helgen känns viktig!

    Hur länge har ni försökt? Det här blir sjätte försöket för oss.
  • Anonym (Fia83)
    soff92 skrev 2020-06-17 13:16:14 följande:

    Japp, har också mycket på jobbet och tror som du säger att stress inte har så positiv inverkan på lusten. Hade nog varit enklare om man hade semester... 

    Nu hoppas jag istället på att fira in semestern med ett plus (borde ha BIM i början av juli) ! Ni får försöka koppla av ordentligt till helgen och bara vara i nuet så kanske det blir succé. 

    Detta är andra månaden vi försöker. Var lite naiv och trodde det skulle gå på första försöket då vi "råkat" bli gravida en gång tidigare, men icke.

    Är det första barnet för er? Har ni kört m äl-stickor och så vidare alla månader? Det verkar ju väldigt vanligt att det tar upp emot ett år för många att bli gravida, många i min närhet som fått försöka ett bra tag men som nu har barn/är gravida. Skam den som ger sig!


    Hehe, första månaden vi försökte (januari) var jag helt övertygad om att jag blivit gravid. Var hungrig hela tiden, ömma bröstvårtor och mensen var sen! Men icke!

    Därefterhar mina förhoppningar sjunkit och till och från tänker jag att vi kommer behöva ha hjälp av vården. Jag är ju ?gammal?, 36 år. Så man ska väl inte försöka för länge på egen hand. Och ja, första barnet. Träffade min man för tre år sedan så det är först nu vi landat i att vara redo tillsammans. Jag har varit reda för att skaffa barn sedan jag var 28 år :-P

    När blev ni gravida tidigare då? Var det inte ?rätt tidpunkt?? Eller vad hände då?

    Yes, jag kör digitala ÄL-tester. Tycker också jag blivit ok på att se förändringar i flyttningar och känna ÄL-smärta dagarna innan. Vi har dock inte lyckats pricka in sex på ÄL-dagen alla försöken, vi var sjuka en period och hade besök av svärföräldrar en period..

    Blir det första månaden som du kör ÄL-test denna månaden?Lycka till i helgen!!!!

Svar på tråden Bim Juli 2020