• Staus

    Bim Juli 2020

    Hej

    Hoppar in här. 34år, ett barn sen tidigare men går på lågstadiet nu. Försök nummer 5 för en sladdis typ och ett missfall i maj. Kroppen är sisådär och psyket är lite skört. Lyckades lura mig själv denna månad med ett svagt positivt gravtest och gick all in mentalt. Men det måste ha varit hormoner som satt kvar sen MF. BIM 12 Juli.

  • Staus

    Någon annan som ibland får illamående, trög mage och trötthet under ägglossning?

    Funderar på hur mina hormoner mår egentligen. Mår illa bara jag äter en macka. Vill inte äta alls och kan inte gå på toa.

  • Staus

    Jag använder appen Flo och tycker den är väldigt bra och att den stämmer. Har däremot svårt att tyda flytningar och vet faktiskt inte vad som är "äggvite flytningar". Finns det något man kan göra för att få mer fertila flytningar?

  • Staus
    Anonym (Kattis) skrev 2020-06-29 13:53:42 följande:

    Hej!

    Tänkte att jag hoppar in här, men lite osäker på BIM ännu. Vi har försökt bli gravida sen i höstas och blev det äntligen nu i juni. Men det slutade i missfall i slutet på vecka 5 nu för några dagar sen.

    Blödde rejält i två dagar med magsmärtor och därefter mestadels bruna flytningar som verkar börja ge med sig snart. Vi vill börja försöka direkt igen.

    Ni som har haft tidigt missfall, kom eran cykel igång som vanligt på en gång? :)


    Hej

    Fick ett missfall i maj, min fungerade som vanligt men hade hcg halter tills mensen kom. Bland annat mycket svagt positiva gravtest BIM -2. Hade även infertilaflytningar (har jag förstått nu) den perioden. Nu inför mens nr 2 så är allt väldigt normalt igen.
  • Staus
    Anonym (Kattis) skrev 2020-06-29 17:16:30 följande:

    Tack för svar! Och vad skönt att det i varje fall verkar ha funkat bra på kort tid och att din cykel tycks vara stabil :) Håller tummarna för ett plus för er nu igen :) vart i cykeln befinner du dig? Nära till BIM?

    Tror jag måste ta ett gravtest ngn morgon och se om jag har hcg kvar jag också.


    Jag har BIM 12 Juli, men jag tror inte det blir något. Jag har redan nu att jag mår illa och ömma bröstvårtor. Det får jag alltid nära pms stadiet. När jag blev gravid då kände jag ingenting.
  • Staus
    soff92 skrev 2020-06-30 07:21:20 följande:

    Första midsommarbebisen bekräftad!! Imorse bim-2 kunde jag inte hålla mig längre så jag tog test. Plussade!! Tog först ett rfsu vanligt  som visade svagt men ändå tydligt positivt. Cb visade 1-2 v. Vilket borde passa bra för att jag tror jag hade äl runt 18-19 juni. Har så svårt att ta in detta. Hoppas lilla fröet får stanna kvar.

    Hoppas det börjar rulla in fler plus i tråden snart! <3 


    Stort grattis
  • Staus

    Fick ett skarpt hugg (som en vass nål) igår sista dagen av ÄL. Har googlat massor kring detta. Och många skriver att det är då ägget släpper, men lite väl sent kan jag tycka. Tror det var något annat.

    I måndags var min temp 37,8 och har nu stannat på 37,4 som den brukar ligga på vid ÄL.

    Ibland känns det som om man kan börja jobba som fertilitetscoach efter dessa resor och all information man tar in.

    Nu kommer den långa resan mot att ägget som förhoppningsvis blivit befruktat stannar kvar och fäster sig.

    Hur har ni det?

  • Staus
    Amidina skrev 2020-07-02 11:36:00 följande:

    Kan mycket väl vara att ägget släppt, eller snarare vätskan från follikeln som irriterar vävnaden runt omkring. Så ägget kan ju ha släppt lite tidigare men vätskan tog tid innan den hittade "rätt nerv" så att säga. :) 

    Du har väldigt hög temp, får man fråga var du tar den? Om du fick smärta igår och tempen dippat idag så låter det ju deffo som ÄL igår. :)

    Här är det ÄL+4, och den värsta smärtan från Letrozolen har förhoppningsvis gett med sig. Googlar vilt stundvis, men försöker komma ihåg att det inte gör nån nytta och försöker distrahera mig med nåt annat roligt istället. :P


    Det är just det, jag tar tempen lite då och då över dagen och inte varje dag. Mest när jag känner mig lite "konstig". Jag tar i ändtarmen på det traditionella sättet
Svar på tråden Bim Juli 2020