Inlägg från: Efterlängtatpluss |Visa alla inlägg
  • Efterlängtatpluss

    BF februari 2021 (stannar på FL)

    Hej!

    Jag är gärna med här. Jag är 27 och min sambo 28. Jag slutade med ppiller förra sommaren och fick ett tidigt missfall i v 5 i februari, sedan en ofostrig graviditet som slutade v 10 och nu har vi precis plussat igen, några dagar innan bim. Hoppas så att bebis vill stanna kvar denna gången. :)

  • Efterlängtatpluss

    Brösten ömmar, oerhört trött och molvärk som kommer och går. Annars mår jag bra, men är ju bara i v 4+5 :). Har bokat ett privat ul 9e juli, pga av mina tidigare två missfall så vill vi se tidigt att bebis mår bra.

  • Efterlängtatpluss
    mea08 skrev 2020-06-13 22:03:18 följande:

    Måste man boka privat för att få det? Jag berättade om någon enstaka liten blödning för barnsmorskan när jag bokade tid för inskrivning och fick tid till tidigt ultraljud nästa vecka (kommer vara v 7+1) även om jag inte är alls orolig :) Det känns som att allt går som det ska därinne faktiskt!


    Ingen aning faktiskt! Jag har försökt googla runt men sett att man i så fall får boka privat om allt verkar "ok" och man inte blöder. Men kanske ska kolla med barnmorskan också ifall man kan få det via de, så slipper man betala :) vi har inte skrivit in oss än, tänkte vänta några veckor
Svar på tråden BF februari 2021 (stannar på FL)