Inlägg från: Anonym (Kalle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kalle)

    Min man vaknar med stånd varje dag

    Har fått problem med ståndet senaste åren. (60+). Även när jag runkar blir den oftast bara halvhård. Men trots det händer det ofta att jag vaknar med ett riktigt hårt stånd.

    Skumt...  Det där morgonståndet är visst nåt som kroppen sköter som den vill.. 

  • Anonym (Kalle)
    Anonym (??) skrev 2020-06-17 06:26:56 följande:

    Min man vaknar med morgonstånd nog varje morgon, men vill inte ha sex med morgonstånd utan behöver gå på toaletten. Efter det har han inte morgonstånd längre, men får stånd om jag rör den ungefär som på kvällen.

    Han säger att det inte är en sexgrej utan något annat och han måste gå på toaletten?

    Men man kan alltså ta till vara på det och ha sex med det? Trist att han ljuger för mig :(:(:(


    Han ljuger inte. Men självklart kan man ha sex - men det är lite jobbigt om man är väldigt kissnödig.
  • Anonym (Kalle)
    Anonym (Hård) skrev 2020-06-15 05:19:28 följande:

    Jag är 50 och vaknar sten hård nästan varje morgon


    Heter du Sten Hård? Då var du ju inte så anonym.Glad
  • Anonym (Kalle)
    Anonym (Ssk) skrev 2020-06-20 12:27:50 följande:

    Man kan säga att när mannen inte får morgonstånd, så är det något som är fel. Självklart kan det vara någon enstaka gång som mannen ej får erektion på morgonen, men om det snarare är regelbundet än sällan med morgonstånd så är det något som är fel. Det kan vara diverse psykiska eller fysiska sjukdomar. Eller kost, alkohol- och tobaksvaror. Ålder är i regel inte ett problem för morgonstånd, utan det är hur livet är i övrigt och hur kroppen mår.


    Jag tror det är väldigt olika för olika män. Dom flesta får det nog - men att något skulle vara "fel" bara för att man inte har morgonstånd tror jag inte riktigt på.


  • Anonym (Kalle)
    c8ffee skrev 2021-05-13 23:55:20 följande:

    60 år och har i stort sett alltid flaggan i topp på morgonen. Fast problemet är att jag lever i ett äktenskap med skilda sovrum och har inte haft sex på över två år. Jag har väldig stor längtan till det och skulle älska att ha det i tid och otid. Jag har en otrolig lust. Jag har inte varit otrogen men förstår att man kan bli det. Jag vet att det inte är okey snart händer det?


    Om prostitution var tillåtet lagligt och och moraliskt i Sverige kunde många äktenskap räddas..... Och många män kunde må lite bättre.
  • Anonym (Kalle)
    Anonym (M40) skrev 2021-08-12 12:11:13 följande:

    Vaknar inte varje dag med stånd men ganska ofta. Är jag utvilad så brukar den vilja stå men vissa dagar och stress kan den vara slak.

    En fråga jag tänkt på är hur ser ni tjejer/kvinnor på att er man vaknar upp och har stånd när han kliver upp. Får du se det eller döljer han det för dig? Tycker du det är okej, kul, äckligt att han har stånd och ni inte ska ha sex?


    Iaf bryr sig inte min fru ett dugg. Och varför skulle det vara nåt att dölja??
    Jag har ofta morgonstånd fortfarande vid 65 års ålder. Det är väl en ganska oskyldig och normal grej som ingen väl bryr sig om??


Svar på tråden Min man vaknar med stånd varje dag