Inlägg från: Postman |Visa alla inlägg
  • Postman

    Vad är det för fel på Alexander Bard

    Robert 832 skrev 2020-06-15 23:27:00 följande:

    Jag bara konstaterar verkligheten. Den som inte arbetar och bidrar saknar och kommer att sakna medlen att påverka och bli uppskattad. Har inget med ras alls att göra men det är en vanlig paradgren bland minoriteter att framstå som extra utsatta, att de behöver mer hjälp än våra egna som ingen alls bryr sig om när de fryser ihjäl på gatorna.

    Men... Våra egna "protesterar" inte sin lott med vilda upplopp, skadar egendom och andra människor... Och de dör i tystnad medan empati ges till de som söker moraliska ursäkter för att väsnas, förstöra, bruka våld.


    Instämmer. Bra förklarat.
  • Postman
    Ekdahl skrev 2022-03-09 04:46:28 följande:
    Han har inte påstått att: "hel ras med svart hudfärg inte studerar hårt, inte jobbar, inte tjnsr sina egna pengar, ljuger, sitter i fängelse". Det är din tolkning. Och att lägga in ett folkslag med en viss hudfärg här är rasistiskt
    I så fall är hela Black lives matter kampanjen rasistisk. Jag har lyssnat en del på Bard. Han bedömmer människor baserat på vad de gör, inte baserat på hudfärg. Däremot godtar han inga ursäkter. Är du fattig och svag är det ditt eget fel, ingen annans.

    Precis. Det är den uppfattningen jag med har fått om Bard. Han nämner också att svarta kvinnor är duktiga på att utbilda sig eller ta tag i sina liv, det borde svarta män också kunna lyckas med istället för att välja brottets bana.
Svar på tråden Vad är det för fel på Alexander Bard