Inlägg från: BeautifulLiz |Visa alla inlägg
  • BeautifulLiz

    Vad är det för fel på Alexander Bard

    Shoegal81 skrev 2020-06-15 22:14:48 följande:

    Vet inte om så många här inne vet vem han är, men han hade nån hitlåt på 90-talet, vet inte riktigt vad han är känd för, på senare år har han varit med i idol och talang.

    Helt sjukt hur han skrev ett så grovt rasistiskt twitter inlägg?! Det var nog det grövsta jag sett. Sen idag kallade han Bianca Ingrosso för hora. Vad är det för fel på människan? Han verkar inte må så bra.


    Så du tror, helt ärligt, att han skulle få sitta i juryn både i "Talang" och "Idol" om han bara "hade nån hitlåt på 90-talet"?
    Bard är ett musikgeni som ligger bakom mycket av det folk lyssnar/har lyssnat på under många år.

    För min del såg jag hellre att lilla fröken Ingrosso lämnade och att Bard var kvar, han är (minst) tusen gånger så kunnig och proffsig som hon förmodligen ens kommer att komma i närheten av.

    Utöver det så ligger det faktiskt en del i det han skrev... det är liksom inte taget från ingenstans.
  • BeautifulLiz
    Shoegal81 skrev 2020-06-16 06:47:51 följande:
    Bard är en patetisk liten gubbe som inte bidragit med ett jävla skit till mänskligheten. Han försöker att vara unik genom att klä sig med shorts och hängslen men alla fattar att hans patetiska klädsel bara är ett dåligt försök att få uppmärksamhet eftersom ingen skulle titta två gånger efter en kort, skallig, spinkig gubbjävel med grått äckligt skägg utan någon som helst riktig talang. Han har fått plats i media Sverige för att de behövde inkvotera bögar. Han har insett det själv så nu sitter han och försöker greppa sitt sista halmstrå att få uppmärksamhet av er SD anhängare genom att sitta och twittra rasistiska uttalanden. Så jävla sorgligt, men så går det väl om man trodde att man var något, men så fastnade det med en halvtaskig popdynga på 90-talet.
    Du får ursäkta, men att försöka föra en diskussion med någon som för det första inte har en aning om vem personen som diskuteras är, eller vad han har producerat, för det andra sätter politiska stämplar på sin diskussionsmotståndare utan att ha minsta aning om var personen hör hemma politiskt (vilket i sammanhanget dessutom är oviktigt) och för det tredje är så oresonligt arg... det känns som bortkastad energi.

    Nästa gång du vill dra igång en diskussion, se till att veta vad du pratar om. Det skulle nog lyckas bättre då.
Svar på tråden Vad är det för fel på Alexander Bard