• anniissen

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Joinar denna tråd jag också :) Fick ett plus för första gången i augusti men slutade tyvärr i ett MA v.10 (6-7) 18:e september...Allt såg fint ut på efterkontrollen och enligt ÄL test och Natural C så har jag haft ägglossning och mens efter det..Nu på onsdag har jag beräknad ÄL igen och hoppas verkligen på denna gång. Blir knäpp kan inte tänka på något annat. Och det jobbigaste i allt detta är att det känns som flödet på instagram och Facebook är endast på vänner som blir gravida, är gravida eller ny förlästa bebisar...Och BÄSTA VÄNNEN plussa några dager efter mitt MA...vissa dagar är jobbigare än andra...Testar Rosenrot denna gång, några erfarenheter ?

  • anniissen
    fruitloop skrev 2020-11-09 09:55:16 följande:

    Beklagar :( Gjorde abort på mitt MA i vecka 9 den 24 september.

    Min mens slutade precis nu, och jag kör rosenrot denna månad. Har kört rosenrot förut. Blivit gravid både med och utan rosenrot, så vet tyvärr inte om det gör skillnad. Men känns som det ialf ökar chansen för ägglossning :) så därför kör jag det nu.

    Har också svårt att tänka på annat. Bara googlar om allt hela tiden. Kör rosenrot nu, sen ska jag börja med progesteronkräm efter ÄL och sen Trombyl så fort jag är gravid (då det var mitt tredje mf/ma på bara 5 månader).

    Skönt att du ha ÄL redan nu på onsdag, min dröjer nog en vecka till. Känns som en evighet bort! 

    Håller tummarna för oss nu!


    Ouhhf beklagar , önskar dig verkligen lycka till! Ni alla är sådana inspirationer och så starka! Har lite svårt att förstå hur jag ska kunna orka om det blir fler gånger.
  • anniissen
    fruitloop skrev 2020-11-09 15:52:59 följande:
    Jag bryter ihop så fort jag påminns om vilken vecka jag skulle vara i just nu. Har också flöden fyllda med gravidmagar, och vill typ blockera alla. Känner tjejer som blivit gravida samtidigt alla tre gånger, så jag ser hur min mage skulle varit :(

    Försöker fokusera på att tillåta mig själv att sörja och må dåligt. Talar om för sambon så fort jag känner mig låg igen så han vet. Tror det bara blir värre om man försöker låtsas som att inget hänt, hur lång tid det än går.

    Blir så irriterad när folk frågar "mår du bättre nu?" Vill bara skrika att jag aldrig någonsin kommer må bättre. Men man tvingas leva vidare och kämpa på ändå <3 

    Förhoppningsvis slipper vi alla här går igenom det igen! <3 
    men ååh du sätter ord på känslorna på pricken!! <3 
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet