Inlägg från: Gabriella33 |Visa alla inlägg
  • Gabriella33

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Ja har precis slutat blöda efter mitt ma ( v10) när kan man börja testa med äl stickor? Har ingen aning om hur dessa funkar då jag alltid haft regelbunden mens och äl som känns. Nu efter detta bakslag vet man inte riktigt hur cykeln blir. Non som har erfarenheter?

  • Gabriella33
    Steeph skrev 2021-06-30 17:19:09 följande:

    Hur lång tid blödde du? Jag började testa med äl stickor när mina gravtest i princip var negativa (förra gången). Jag är på blödningsdag 6 idag och hoppas att det avtar snart så att ägglossningen kommer igång. Vill så gärna få försöka igen.


    För o dra lång historia kort? fick ma i maj. Fått cytitec i 3 omgångar för att de inte släppte. Åkte in till gynakuten 2 ggr pga svåra smärtor där dom skickat hem mig med morfin o naproxen. Nu sista gången jag var där ( midsommar) så begärde jag skrapning. Nu 5 dagar senare har blödningarna upphört. Har alltså pågått ca en månad allt som allt.

    Varit så jobbigt med alla dessa sjukhus besök då man inte vill annat än försöka igen! Vet liksom inte vart i cykeln jag är då jag har min första blödningsfria dag idag..
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet