Inlägg från: Jenniepennie031 |Visa alla inlägg
  • Jenniepennie031

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    nyfikenkvinna skrev 2021-07-27 18:24:26 följande:

    Här kämpar man fortfarande efter 4 missfall. Hittade inga fel på mig och partner på utredning. et finns inget annat än att fortsätta kämpa.


    Kämpar också efter fyra missfall, inga fel på utredningen och inga barn sedan innan :( Har du barn sen innan? Har du fått trombyl, progesteron eller nåt annat trots att de inte hittat något?
  • Jenniepennie031
    nyfikenkvinna skrev 2021-08-23 20:34:57 följande:

    Vi har ett barn som blir snart 3 år. Hade även ett missfall innan jag fått mitt första. Nej, sahlgrenska vill inte skriva ut några läkemedel utan vi får ta detta med privat. Hur gammal är du? Kan förstå att det är extra kämpigt att försöka med första och få genomgår alla dessa missfall. Så jag förstår dig.


    Jag är 35 i år och har fått missfallen under två års tid så börjar verkligen bli kämpigt :( Beklagar verkligen, men skönt att du lyckats behålla ett iaf, det ger ju hopp <3 Hur gammal är du? Jag har fått det utskrivet privat nu inför nästa graviditet så vet inte om det fungerar, men man hoppas ju. Helt sinnesjukt att vården är så anti att skriva ut det när det inte finns några bevisade negativa effekter. Även om det kanske är att gripa efter halmstrån så känns det ju psykiskt bättre att få testa något även om utredningen inte visar på att det kommer hjälpa. Håller alla tummar för er.
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet