Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Nån som upplevt molvärk ganska långt efter missfall? Det är lite över en månad sen cytotec, har haft två ägglossningar och en mens efter.

    Det är ett väldigt lätt molande, ibland lite brännande nästan. Känner igen känslan från mina graviditeter men det är jag ju inte nu. Blir lite orolig men infektion eller rester hade väl visat sig tydligare, typ feber och blödningar?

  • bananmilkshake
    Annha354 skrev 2021-01-02 13:15:43 följande:
    Är lugnt tog ett test för att vara säker och jag var visst gravid så avvaktar med mer Ipren nu. Tog dock en tablett igår samt smörjde med lite voltaren salva igår också. Hoppas det inte händer något pga detta!
    Det var någon som skrev om ÄL-test jag skulle svara till. :) 
    Men grattis!! :D Tror det är helt lugnt. Vad roligt. :) 
  • bananmilkshake
    NiMi12 skrev 2021-01-02 14:26:15 följande:

    Jag fick mf i juni och har idag äntligen plussat igen :) Nj hoppas vi att filuren stannar :)


    Åh, stort grattis!! :) 
  • bananmilkshake
    surtanten skrev 2021-01-07 06:33:48 följande:

    Hoppar in här, har precis fått ett MA (eller missfall), har haft brunaktiga flytningar sen v 5 (är nu i v9), var på UL i tisdags få blödningarna övergått till mer färskt blod och där hittade de inget foster utan en liten tom hinnsäck så jag har antagligen fått MA i V5-6. Fick en större blödning igår med en stor klump så kroppen har ju troligen stött ut graviditeten. Dock blöder jag inte så mycket så ska ringa gyn idag och se om jag kan få tabletter.

    Jag och sambon har försökt i nu ca 2 år, varit gravid 2 ggr (plus denna korta) men vi har valt att avbryta pga kromosonavvikelser (sep-19 och maj-20)Har ju inte direkt åldern till min fördel, fyllde 40 i augusti. Får se hur vi går vidare nu, hade siktet inställt på äggdonation men vi har inte riktigt råd med det. Tänker mig kanske efter sommaren om vi inte lyckas bli gravida igen naturligt. Vågar inte IVF med egna ägg då jag är orolig för kromosonavvikelser igen.


    Hej! Usch vad tråkigt. :( Hoppas det går snabbt för dig att bli klar med missfallet, oavsett om du behöver tabletter eller inte. Stor kram! 
  • bananmilkshake

    Så tråkigt med fler missfall i tråden, och mens. :( 

    Jag börjar sakta närma mig bim (men ändå flera dagar kvar) och börjar få lite ångest inför ett eventuellt plus. Hur fan släpper man tanken att jaha, nu är det bara att invänta nästa MA? Gråter Jag påminner mig själv om att OM det blir ett plus, så ska jag inte starta gravid-appen, jag ska endast boka in möte med bm för att få prata om ångesten och höra om jag kan få ta blodprov eller iaf NÅT. Inga fler tider som jag fått dom förra gångerna, med kub, UL, och allt som jag fick ringa och avboka. :( Hur orkar man oron??

  • bananmilkshake
    Undrandee skrev 2021-01-07 17:28:17 följande:
    Förstår tankarna om ev. nya MA. Om jag lyckas bli gravid igen så kommer jag inte slänga mig på ett samtal till mvc samma dag jag plussar som jag gjort senaste tre gångerna det skitit dig, inte heller ställa om FLO appen i gravidläge. Vet inte ens om jag skulle våga mig på tidiga VUL just för jag är orolig att få se flera MA på skärmen. Det enda jag kan behöva är nog samtal med en barnmorska för min ångest och oro vid ev. plus, känner jag. Men just nu känns ett nytt plus helt hopplöst för mig. Vet inte varför jag inte kan plussa så "lätt" mot vad andra verkar kunna här på FL.

    Så ja, jag förstår dina känslor men har inga bra svar på hur man hanterar dom :(
    Tack för ditt svar! Det hjälper jättemycket att bara få höra att andra förstår dom jobbiga känslorna. Vi tänker rätt lika. Känner också ångest inför VUL, men vet liksom inte vilket som är värst, att inte be om ett och gå och vänta på missfall, eller att få ett tidigt VUL och få det bekräftat. Jag vet att jag har väldigt negativa tankar nu, men det är svårt att komma ur dom. 
  • bananmilkshake
    Undrandee skrev 2021-01-08 12:53:19 följande:
    Känner samma. Är oxå väldigt negativ nu och svårt att hantera det. Ibland vill jag skita i allt, sterilisera mig rller något. :(
    Fy vad jobbigt. Förstår verkligen. :( Jag har bim den 13/1 och har vissa små symptom, ihop med bruna flytningar så direkt tänker jag ju att det hann fästa och nu håller det på att bli missfall. Usch, vänta är verkligen inte min grej. 
  • bananmilkshake
    Undrandee skrev 2021-01-08 13:16:06 följande:
    Trodde jag var preggo den här gången. Trött, ömma bröst, men mensen var bara sen en dag...

    Hoppas du plussar trots allt!

    Det är så jobbigt när kroppen luras på det sättet. :( 


    Tack, men tror inte det blir så den här gången, men vad vet man. Och jag hoppas förstås du får ett plus nästa omgång! <3 

  • bananmilkshake

    Ååh är så less nu... efter senaste ma i okt/nov så känns det inte helt bra. Efter första mensen efteråt så har jag haft spottings/bruna flytningar och som molvärk/brännande känsla i magen, i omgångar. Nu andra mensen efter ma hade jag det en vecka innan, och nu när mensen borde vara slut är det tillbaka, ihop med molvärken i magen. Idag högg det en massa i äggstocken fast det är en vecka till äl.

    Har nån haft så? Jag ringer nog gyn imorgon för nåt fel måste det ju vara. Är så orolig att nåt är fel i kroppen som lett till mina ma men tycker det är svårt att stå på sig... jag skulle vilja få blodprov taget också men det tycker väl inte dom förrän jag plågats med ett tredje ma. :(

  • bananmilkshake
    Babymonitor skrev 2021-01-19 21:58:38 följande:

    Men åh 3 ring gyn imorgon och stå på dig! Vet att det är svårt men om första personen inte lyssnar så be att få prata med någon annan. Självklart ska du få komma in om du har ont och är ur balans. Säkra före det osäkra!

    Skickar en stor kram!


    Tack. :) Ja jag hoppas dom har en tid snart. Dom har varit väldigt hjälpsamma tidigare. Usch, jag är inte ens peppad på ägglossning nu, känner mig helt säker på att en graviditet skulle bli ännu ett ma. :( Förhoppningsvis känns det bättre imorgon, idag var ingen bra dag.

    Stor kram tillbaka till dig! <3
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet