Inlägg från: LillaTjockaBertil |Visa alla inlägg
  • LillaTjockaBertil

    Har 5000 döda i corona fått er att sluta stödja regeringen?

    KarlssonA skrev 2020-06-20 22:10:00 följande:

    S+Mp+C+L pratar hela tiden om deras överlägsna värderingar. Det är bara de som har hjärtat på rätt sida, medan alla andra partier är onda. Trots det ignorerar dem coronaviruset. Genom att inte försöka begränsa virusets spridning har 5000 människor dött i Sverige och fler kommer det att bli. Bevisar inte det här att det tvärtom är dessa partier som helt saknar moral och goda värderingar?

    Ni som stödde regeringen och stödpartierna till den för att ni ville att goda värderingar ska prägla samhället - har ni ändrat nu? Om inte - varför?


    Jag anser att regeringen har gjort rätt som lutat sig mot FHM gällande strategi för pandemin. Att äldrevården i vissa kommuner var dåligt rustade för att möta en sådan här situation är inget som sittande regering kunde göra något åt när pandemin bröt ut, utan det är något som tidigare regeringar (både röda och blå) får lastas för. Dock ligger den största skulden på de styrande i de kommuner som misslyckats med att skydda de äldre då det trots allt är kommunerna som är huvudman för äldrevården.
Svar på tråden Har 5000 döda i corona fått er att sluta stödja regeringen?