• Jojjo87

    Försök med första barnet - BIM juli

    Hoppar in här :)

    Bim 11/7 så bör ha ägglossning till helgen!

    Slutat helt med kaffe nu efter att ha läst en artikel om hur kroppen påverkas negativt av det.

    Tips till alla för att få lite mer koll på hur våra kvinnokroppar funkar osv är att kolla in vulverinekoos på Instagram. Hon skriver mkt in fertilitet osv :)

  • Jojjo87

    Lägger in mig på listan också :)

    BIM-lista:

    4/7 Magda1

    6/7 Jenzia

    7/7 Honungsvatten

    11/7 jojjo87

    13/7 Loea

    21/7 Tusse89

  • Jojjo87

    Tiden mellan Äl och bim...... man blir ju knäpp.

    När jag är på jobbet så tänker jag inte så mkt på det, men idag när jag är ledig då går tankarna.. kan jag va gravid? Ska jag bli besviken denna månad också? När kan jag testa? Ska jag hålla mig till bim?

    Sysselsätter mig med att städa och lyssna på podd så kanske man kan skingra tankarna lite haha

  • Jojjo87
    Loea skrev 2020-07-02 12:30:50 följande:

    Ja känner så igen mig i det. Är på ÄL+3 idag och håller på att bli knäpp. Jag tänker nästan mest på det när jag är på jobbet faktiskt. Då smiter jag in och kollar här och kikar i premom appen hur ofta som helst. Tankarna vandrar dit konstant. Är jag ledig och med kompisar eller bara kollar serier eller vad som helst går ändå dagarna fort.

    Är ju ingen idé att ens känna efter så tidigt som jag är så borde egentligen bestämma mig för att ta pause från allt läsande och analyserande till iaf ÄL+8, då kan man ju börja känna efter lite iaf.

    Har större förhoppningar om denna cykeln än vad jag haft på dom senaste. Var gravid i våras och den cykeln jag blev det påminner mycket om denna. Fick starkt utslag på ÄL-test och tydliga smärtor osv. Dom två cykler jag haft sen missfallet har inte gett några tydliga ÄL-utslag och har bara känts annorlunda, tror inte kroppen hade vaknat till riktigt då. Men också jobbigt att hoppas och tänka att nu händer det, men går typ inte att stoppa. Bubblar bara upp inom en.

    Vad har du för känsla inför denna månaden? :)


    Haha det är tur att man kan få ut sina tankar här. Min sambo är otroligt stöttande med vill inte tjata håll i huvudet på han!

    Samtidigt som alla funderingar snurrar så känner jag mig ändå rätt lugn. Hade bra med fertilit sekret och bra utslag på äl-testerna. Har även slutat helt med koffein och har levt sunt och inte stressat. Så jag håller tummarna.

    Beklagar ditt missfall och håller tummarna för att du får ett pluss denna gång :)
  • Jojjo87
    Msofie skrev 2020-07-03 07:54:57 följande:

    Idag vaknade jag upp med sjukt mycket mjökiga flytningar. Är på ÄL + 6, brukar aldrig någonsin ha det. Man börjar ju direkt undra...? Haha, man blir ju galen i väntan på BIM.


    jag vaknade vid 6 när sambo och bonus va uppe och mådde så otroligt illa :/ kom upp och lillan sa att jag såg ut som ett spöke hehe!

    Somnade om på soffan vilket aldrig händer och sov till 10!!! Och det har inte hänt på flera år. Så jag började ju direkt undra också såklart haha

    Som sagt man blir galen.
Svar på tråden Försök med första barnet - BIM juli