• Anonym (h)

    Jag blir irriterad på svärmor som tränger sig på!

    Du och din sambo måste prata allvar
    Ta nyckeln från svärmor. Är hon så dum att hon vägrar får ni byta låsa. 
    Du sköter kontakten med dina släktingar, han sköter kontakten med sina. Blocka hennes nummer och ta bort henne från sociala medier.
    Svärmor får bara komma hem till er om ni bestämt innan. Din sambo får meddela sin mamma detta. Kommer hon oanmäld är det hans uppgift att inte släppa in svärmor.
    Du träffar svärmor ungefär lika ofta som han träffar din mamma. Vill han se sin mamma oftare kan han åka dit själv.
    Du får säga till din sambo att detta inte funkar som ni har det nu. Svärmor kommer bli sur ja, men det får din sambo hantera. 
    Om ni inte klarar av att freda er familj och ert hem måste ni beställa tid på familjerådgivning. Detta är en tickande bomb som kommer explodera om inte din sambo växer upp.

  • Anonym (h)
    Mippobippo skrev 2020-06-25 09:17:27 följande:

    Har irriterat mig länge nu på detta. Verkar som att det är ett vanligt problem att svärmor går en på nerverna.

    Nu är vi ganska unga både jag och min kille är 23 år men enda sedan vi blev tillsammans så har hon alltid velat styra och ställa. Har alltid tyckt att det känns konstigt att hon har nyckel till vår lägenheten och ska vara med på allt osv.. När jag kom hem häromdagen så var hon i våran lägenhet?! Det är inte första gången som hon går in när vi inte är hemma. Sen är det, det här med att diska och städa hos oss, ringer hela tiden och vill vara med på allt. Jag har inga problem med att hon vill umgås men det blir för mycket, känns inte som att man får någon avskildhet upplever att hon nästan tränger sig på våra planer, Ibland blir hon otrevlig om hon inte får som hon vill och ska alltid berätta för mig vad som är bäst. Min pojkvän gör inte så mycket åt saken förutom att han har erkänt att han inte gillar att hon går in i våran lägenhet men inget mer än så. Vi har inte en extra nyckel på grund av detta om det skulle behövas så går det inte. Allt sådant rycker hon åt sig! Börjar bli så irriterad!!


    Hur har det gått ts?
Svar på tråden Jag blir irriterad på svärmor som tränger sig på!