• Tecum

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Män som fantiserar om killsex är inte hetero, de är bi. Vågar du inte komma ut ur garderoben TS...?

  • Tecum
    Anonym (ja) skrev 2020-06-26 12:13:58 följande:
    Tror de flesta män har homosexuella tendenser. De vill väl åt g-punkten som de har i sina anus som de gillar att pilla i antar jag . Folk får väl göra vad de vill men kan ju vara bra för kvinnor att känna till då det saknas en sån motsvarighet bland oss kvinnor. Att fantisera om andra kvinnors kroppar, sexuella handlingar och vaginor är ovanligt förekommande bland heterokvinnor . Jämfört med vår manliga skara av heteromän där det är betydligt mer vanligt förekommande med homosexuella inslag verkar det som. Varför det är så beror väl bl a på biologiska faktorer men säkerligen finns en psykosocial avvikelse från den naturliga dynamiken mellan könen hos dessa män. Personligen tror jag att en majoritet av män ingår i denna grupp som befinner sig i något slags gränsland mellan de två , hetero vs homo . Det är tråkigt att behöva misstänkliggöra män utifrån deras natur för mindre önskvärda beteenden som kriminalitet, subtil kvinnofientlighet och/eller smyghomosexualitet, men det är nödvändigt tyvärr.
    Jag tror du har fel och att det är tvärtom, fler kvinnor än män kan tänka sig sex med samma kön. Kvinnor är mer fysiska med varann även som vänner, kramas och dansar  med varann.

    Det finns en klar tendens att homo- eller bisexuella män gärna vill ta till sig att "de flesta" är som de, man vågar bara inte säga det. Men det är ju bara en vilja att tillhöra flocken, de vill normalisera sin egen läggning för det känns bättre då.
  • Tecum
    Anonym (Twi) skrev 2020-06-26 23:48:23 följande:
    Tycker att många män är fysiska med varandra också, i alla fall yngre killar men det är väl samma med unga tjejer. Äldre kvinnor och även äldre män är väl oftast inte lika fysiska med varandra.
    Annars är det nog bara så att det är mer normaliserat bland kvinnor att man kan ge en kram, kyss. dansa med varandra osv utan att få en homo/bistämpel. Jag har sett många unga män som hånglat på fyllan (på skoj), som kramas och allt möjligt med sina vänner. Detta är inte konstigt alls, varesig man är man eller kvinna och man behöver inte vara bi eller homo för att man gör det med sina vänner, på skoj.

    Men rent generellt är det väl så att om man nu är heterosexuell så fantiserar man inte om personer av samma kön, men å andra sidan så kan man väl ha fantasier utan att vilja förverkliga dessa. Dessa fantasier behöver inte betyda att man är homo eller bi.
    Tveksamt! Om man fantiserar om sex med samma kön är det väl för att det på något sätt är lockande. Då har man vissa bisexuella tendenser men kanske inte tillräckligt för att vilja förverkliga dem. Som någon skrev finns det många grader i den skalan.
  • Tecum
    Anonym (Hetero) skrev 2020-07-03 19:25:39 följande:
    Jag tycker att frågan är en ren motsägelse.
    Fantiserar man om killsex är man inte hetero.
    Det har jag gång på gång försökt förklara för TS, men det går inte in...
Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?