Inlägg från: Anonym (Twi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Twi)

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Ni män som är HETERO, brukar ni fantisera om killsex? Om ni gör det, är det bara fantasier eller är det något som ni skulle vilja göra verklighet av? Skriv gärna i tråden, alternativt bara rösta. Skriv gärna hur gammal du är.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?
  • Anonym (Twi)
    Tecum skrev 2020-06-25 20:03:19 följande:

    Män som fantiserar om killsex är inte hetero, de är bi. Vågar du inte komma ut ur garderoben TS...?


    Jag är kvinna.. och hetero..
  • Anonym (Twi)
    Oerhörd skrev 2020-06-25 20:30:07 följande:

    Män som har sex med varandra är ju sjukt hett! Mina är lite motvilligt nyfikna, men jag är inte så sugen på att ha sex med just dem samtidigt... får lösa det på annat vis!


    Vad menar du med att dina är lite motvilligt nyfikna? Har du flera pojkvänner?
  • Anonym (Twi)
    Anonym (Jag tror detta räknas?) skrev 2020-06-25 20:27:33 följande:

    Jag var förälskad i en man till kvinna transsexuell. Vi hade sex i viss form, men när hennes penis gjorde sig påmind så blev det jobbigt. Hon var väldigt ärlig med vem hon var, vi var attraherade av varandra så vi gav det ett försök, men funkade inte för mig. Blev för jobbigt och ångestfyllt. Ville inte heller att hon skulle göra sig av med den för min skull. Henne fantiserade jag om en del, både sexuellt och romantiskt. Särskilt månaderna efter att vi brutit upp. 

    Jag ser mig som fullt hetero, men jag gjorde en avstickare just för henne, har ingen som helst dragning till transsexuella annars.

    Så det kanske räknas? För det var ju fantasier om killsex, även om hon dock var "riktig" tjej i fantasin. Fan det är förvirrande det där.


    Ja, det var förvirrande, men eftersom att det var en man i grunden, med en penis, så räknas det. Dessutom om hon inte såg ut som en kvinna i ansiktet och övriga kroppen?

    Är detta länge sedan? Har ni någon kontakt idag? Saknar du henne?
  • Anonym (Twi)
    Anonym (ja) skrev 2020-06-26 12:19:35 följande:

    Vid närmare eftertanke kan det ju vara själva kuk-könet de går igång på. Tror till och med jag hört eller läst nån säga det. Mkt intressant. Frågan är ju varför de ser sig själva som hetero och försöker passera som straight ? Lite smått störande tycker jag. Stå för er läggning och bevisa att de flesta män är gay istället för att mörka statistiken


    Jag håller med om det. Min pojkvän säger att om han var singel så hade han kunnat ha sex med en riktigt snygg shemale (måste vara väldigt feminin) och han har antytt att han inte har något problem med kuken, det verkar vara just det manliga utseendet och kroppen han inte gillar. Han hävdar att han är helt hetero.
  • Anonym (Twi)
    Tecum skrev 2020-06-26 19:50:09 följande:

    Jag tror du har fel och att det är tvärtom, fler kvinnor än män kan tänka sig sex med samma kön. Kvinnor är mer fysiska med varann även som vänner, kramas och dansar  med varann.

    Det finns en klar tendens att homo- eller bisexuella män gärna vill ta till sig att "de flesta" är som de, man vågar bara inte säga det. Men det är ju bara en vilja att tillhöra flocken, de vill normalisera sin egen läggning för det känns bättre då.


    Tycker att många män är fysiska med varandra också, i alla fall yngre killar men det är väl samma med unga tjejer. Äldre kvinnor och även äldre män är väl oftast inte lika fysiska med varandra.

    Annars är det nog bara så att det är mer normaliserat bland kvinnor att man kan ge en kram, kyss. dansa med varandra osv utan att få en homo/bistämpel. Jag har sett många unga män som hånglat på fyllan (på skoj), som kramas och allt möjligt med sina vänner. Detta är inte konstigt alls, varesig man är man eller kvinna och man behöver inte vara bi eller homo för att man gör det med sina vänner, på skoj.

    Men rent generellt är det väl så att om man nu är heterosexuell så fantiserar man inte om personer av samma kön, men å andra sidan så kan man väl ha fantasier utan att vilja förverkliga dessa. Dessa fantasier behöver inte betyda att man är homo eller bi.
Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?