Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Hade du frågat mig för 15år sedan hade jag nog svarat ja på frågan.

    Men nu vet jag bättre, nu vet jag att jag inte är hetero...

  • Anonym (.)
    Anonym (Jag tror detta räknas?) skrev 2020-06-25 23:24:52 följande:

    Du är homo eller bi? Det gör dig till expert :D Om du läser mina poster i tråden vad skulle du säga att jag har för läggning?


    Jag är bisexuell. Jag är ingen expert, men men...

    Svårt att gissa din läggning. Har vid något tillfälle stött på riktigt snygga sexiga, feminina i sättet tjejer.. med en kuk. Alltså det är verkligen inte samma sak som en kille utklädd i tjejkläder. Det är jätteförvirrande, när kroppen och sättet och allt annat är feminint, allt indikerar att det är en tjej... förutom kuken. Och super sexigt. Men jag tänder ju på kukar, så inga konstigheter för min del.

    Jag upplever sexualiteten lite som en gråskala mellan hetero och homo. Du ligger nog rätt nära hetero, sen om det är 99% eller 90% är väl kanske inte helt intressant. Känns lite som att du inte är klockrent bisexuell, eftersom du hade stora problem med kuken. Men jag dömer inte, och gillar inte att sätta etiketter på folks sexualitet. Det drar med sig en massa fördomar. Bättre att bara göra det som känns rätt och skönt, så länge alla är vuxna och samtycker såklart.
  • Anonym (.)
    SprucknaGummit skrev 2020-07-06 08:33:38 följande:

    Hetero, bi eller homo är alla smått föråldrade benämningar på folks sexualvanor..

    Enligt den smått föråldrade benämningen så är jag HETERO..

    Har bara haft sex med motsatta könet, (dvs. med kvinnor).. så JA enligt de smått föråldrade benämningarna så är jag hetero..

    .


    Nej. Homosexuell kan man vara trots att man är oskuld, det handlar inte bara om vilken typ av sex man haft, utan om vilken typ av sex man själv tänder på. Du är i alla fall helt klart inte heterosexuell.
  • Anonym (.)
    KimLinnefeldt skrev 2020-07-14 07:08:54 följande:

    Jag tror som sagt att det finns fler varianter än tre. Redan det att män är så noga med att se skarpa kategorier tyder på att de är ängsliga över att inte vara tillräckligt manliga. 

    Men vi får nog enas om att vara oeniga 


    Det är inte så svårt. En spade är en spade, och en sten är en sten. En man som har sex med män är homosexuell eller bisexuell. Inte hetero i alla fall. Det är en ren språklig definitionsfråga, det är inte en fråga om manlighet och makt.

    Jag tror också sexualiteten är en gråskala. Även om de flesta som är hetero tror att det är lite svartvitt, eller ett par olika fack. Många bisexuella nämner det. Känner själv igen det. Och hur känslor och sex inte behöver hänga samman. Men en man som vill ha sex på olika sätt med andra män, betraktar jag inte som hetero längre. Inget ont om det, bara fakta.
Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?