• EnAnonumius

    Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?

    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-26 16:04:04 följande:
    Känns som han säger att han tycker om mig för att göra mig glad...vad skall han annars säga liksom? Jag ser ju själv hur jag ser ut i spegeln...
    Men lägg av..

    Lär dig att fatta att det du ser och det din man ser är INTE "samma saker".  Bara för att DU anser att du ser "för jävlig ut" på en kroppsdel, så måste inte din man ljuga för dig när han säger att samma kroppsdel är fin. Det handlar bara omk att du vägrar att inse att folk har olika smak.

    Det du sysslar med, som grädde på moset, är en variant av;  "damn if you do, damn if you don't".
    Alltså det vill säga, om din man tycker är kroppsdel på dig är ful, så blir du sur och anklagar honom för att vara elak. Säger han en kroppsdel på dig är fin, ja då väljer du att anklaga honom för att ljuga. Vad din stackars man än säger och gör så är det alltid FEL enligt dig.

    Försätter du så här så kan det sluta med att din man tröttnar på dig och lämnar dig. För vem orkar leva i längden med att alltid, direkt/indirekt, bli anklagad för att vara elak/ljuga när man är ärlig liksom?


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-26 21:47:29 följande:

    Ingen som vill svara på detta?

    Men vad menar min man med "varför inte?" när jag frågar honom om han tyckt om mina bröst på en annan kvinna? Varför säger han plötsligt så när han alla andra gånger sagt att han tyckt om dem på en annan kvinna?

    Och ja, jag skulle också vilja ha svar på: .om min man säger att jag har hans ideal mage för att den sitter på mig och för att det är ideal för honom då han älskar mig och inte vill ändra på min mage, men att min mage hade inte varit ett ideal på en annan kvinna....är det då ett ideal? Enligt honom så är det så. Förstår inte riktigt vad han menar...Bättre att fråga här än att fråga honom....

    För att svaret betyder mycket för MIG.


    Nej självklart så kan ingen svar på dessa frågor, då det INTE känner din man privat,. ingen i denna tråden vet vem din man är. Så de kan knappast svara åt honom.  Men om du inte vill fråga din man direkt så förslår jag dig att du frågar hans absolut närmsta bästa manliga vän, han kankse kan ge en ganska bra gissning, alltså GISSNING, på vad din man kan mena, gissningen blir då baserat på deras långa nära vänskap, men ändå inte en 100% !absolut sanning".

    Så kom ihåg!  Män är ingen "homogen massa", likväl som vi kvinnor INTE är en "homogen massa". 


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-29 12:40:32 följande:
    Och hur gör man det?
    Är du inte orolig för att din man kanske inte riktigt tänder på  dina tuttar, rumpa etc, fastän han säger att han gör det? fast kanske inom sig tänker han att en 25 åring ser bättre ut än dig? Fast DU tror att han tänder på dig till max?

    Hur vet du att din man faktiskt är totalt ärlig mot dig om småsaker, stora saker...? 
    Har du aldrig ljugit för din man? Är du totalt ärlig i din relation? 
    Hur gammal ÄR du TS?

    Jag frågar bara för när man läser dina inlägg, så resonera du, och beter dig, som en osäker tonårstjej med utseendeskomplex och mindervärdeskomplex, i stället för en vuxen självsäker kvinna som är mamma.

    Man blir faktiskt mörkrädd på hur du beter dig och resonerar, och tyckas ha mycket svårt att förstå och acceptera att (vi) kvinnor är faktiskt individer.
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Anonym (Väx upp!) skrev 2020-06-30 09:36:07 följande:

    Stackars man, vad han än säger ska du vrida och vända på det för att kunna hitta något negativt i det.

    Självklart förändras man med tiden med varandra.

    Jag och min fru var unga då vi träffades, nu är vi äldre. Jag älskar hennes 50-åriga kropp som hon har nu, men inte fan hade jag gjort det som 20-åring.


    Precis så är det. Och jag håller med i egenskap av kvinna.
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    rymdkram skrev 2020-07-02 02:29:31 följande:

    Tycker flera som har svarat i den här tråden uttrycker sig väldigt hårt mot TS och som ifall hon bara ska köpa vissa saker han hävt ur sig och lugna ner sig.


    Lite av den "hårda tonen" som du pratar om, kom INNAN ts skrev det inlägget (#138), med vad TS make har sagt till TS.. Så hur skall då folk veta?
    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • EnAnonumius
    Anonym (ledsen) skrev 2020-07-02 13:38:34 följande:
    Ni säger till mig att inte fråga och nu skall jag plötsligt fråga?
    NEJ TS, det är inte en"grupp" som säger så till dig...
    Det är Limblad som du citera och svara, hon är INTE språkrör för "alla" deltagare i tråden.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?