Inlägg från: Anonym (Öh va) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Öh va)

    Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?

    Anonym (Fråga inte) skrev 2020-06-26 15:22:21 följande:

    Jagvet att min kropp inte är snygg, jag vet att min man inte blir attraherad av den och att hsn tycker små bröst är snyggare än stora. Men jag håller inte på och frågar saker som bara kan ge negativa svar...


    Och det är helt normalt enligt dig att leva i ett förhållande där man inte tänder på den andres kropp? Bra att du finner dig i att han eventuellt saker det på annat håll men betyder inte att TS finner sig i det.
  • Anonym (Öh va)
    Anonym (Man48) skrev 2020-06-28 01:16:05 följande:

    Tråkigt ord att skriva

    Bli vuxen , väx upp

    Min fru gillar tvättbrädor på magen

    Muskulösa kroppar

    Ja å gud vet allt hon gillar på andra män

    Men

    Vi är fortfarande ihop efter 28 år

    Och vi älskar varandra ändå .....

    Och vet du va ? ....jag kollar gärna in 25 åringar med snygga kroppar ......


    Håller med man kommer aldrig att sluta spana in andra. Hoppas dock du gör det diskret. Jag hade inte känt mig bekväm om min kille låg och glodde på andra hela tiden på stranden. Vet att det är normalt och sådär men det känns ändå respektlöst på något sätt. Som om man skulle vara på dejt och mannen enbart flörtar med servitrisen. Som om man är ett tröstpris typ.

    Hade min kille sagt att stora bröst är som cancersvulster och jag har stora bröst... hade jag faktiskt inte kunnat tända speciellt med den personen. Jag förstår faktiskt TS. Och tycker att det är lite nedsättande att be henne att växa upp när hon känner så.

    Min kille väger 140 kg, jag väger 50. Jag skulle aldrig i respekt för honom och andra glo ogenerat på vältränade män som gick förbi både. Har förresten motsatt problem att min man säger jag har för små bröst. Jag säger då att detta är ingenting jag kan påverka take it or leave it du har egna bröst som är ganska stora..
  • Anonym (Öh va)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-30 06:49:29 följande:

    Så HUR skall jag göra? HUR skall jag kunna tänka annorlunda? HUR skall jag kunna komma över att han kanske ljuger, kanske inte ljuger....HUR skall jag komma över allt han sagt om min kropp? Jag har alltid styrkt honom, aldrig sagt NÅGOT negativt om hans kropp och se på han idag....när vi träffades var han osäker på sin kropp och idag går han omkring med tajta jeans och ny frisyr och känner sig fin...medans jag som fått höra saker om mig själv går omkring som en grå mus..

    Ok, DETTA är saker han sagt till mig UTAN att jag har frågat eller sagt NÅGOT innan. 

    Du ser mindre bra ut i vissa vinklar

    Din rygg ser bred ut när du ligger på mage

    Du har kanintänder

    Dina öron ser roliga ut

    Kvinnor med breda höfter har större mus

    Du har tänjt ut dig med dildos

    Jag tror inte du är lika tajt som när du var yngre

    Tonåringar (16-19) har mycket bättre kroppar, då såg han min reaktion och sa, men det är ju sant, tycker tom de har bättre kropp än mig! 


    Låter heeelt sjukt. Förstår verkligen att du mår som du mår med honom. Hade tagit jätteilla upp.
Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?