Inlägg från: Anonym (NPF light) |Visa alla inlägg
  • Anonym (NPF light)

    Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?

    Blev man ett par trots att man egentligen inte ens  var den andras "typ" måste man ju vara något alldeles speciellt i den andras ögon tänker jag och det är ju faktiskt något positivt.

    Jag har haft en längre relation med en kille som egentligen inte alls var min vanliga "typ" men han var så speciell i positiv bemärkelse att det inte spelade någon roll. jag blev jättekär ändå.

    TS, sluta älta vad han skulle tycka om dina kroppsdelar om de satt på någon annan eller vilka utseendepreferenser han hade under sin one night stand-fas i livet. Det är mycket, mycket större risk att ältandet gör dig totalt  osexig i hans ögon än att dina bröst eller din mage gör det.

  • Anonym (NPF light)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-07-02 11:14:44 följande:

    Om min man nu tycker eller tyckte att jag ser mindre bra ut i vissa vinklar, varför fortsatte han då att ha ett förhållande med mig? Då måste han ju ha jämfört mig med någon som han tycker har bättre vinklar?

    Jag har aldrig sagt något i närheten av det han sagt, om hans utseende. Jag har alltid försökt lyfta honom och stärka hans självkänsla, för han hade låg självkänsla när vi träffades. 

    Pappan till mina tidigare barn sa aldrig något negativt till mig, eller jo han sa en gång innan vi blev ihop att jag inte hade någon porrumpa samt att när graviditeten var över så tog han mig på baken och sa, åh nej din rumpa har blivit mindre. Men det var egentligen allt, TROR jag. Och vi var ändå tillsammans i 13 år!

    Jag hade inte denna dåliga självkänslan med mitt ex. Jag brydde mig inte heller att han kollade på porr. Visst, kanske var för att jag inte älskade honom som jag mådde bättre? Men ändå...Jag tyckte bra om mig själv...kanske inte helt, men jag brydde mig inte om mina lår var stora efter graviditeten, eller att mina bröst var som skinnpåsar direkt efter amning, innan de stabiliserat sig. Jag gick utan mascara OFTA på den tiden, håret i en städtofs och tshirts om dagarna. Och vad jag vet så var mitt ex aldrig otrogen pga allt det. Tom nekade sex OFTA för jag ville bara inte, pga brist av kärlek från min sida. Sa till honom att gå och runka till hans porr istället. INGEN otrohet från hans sida...

    Men med denna man jag är gift med nu...känner mig så otroligt osäker på mig själv...Känns som han inspekterar mig för mycket...När vi har sex vill han alltid att jag skall ha håret utsläppt och nu senaste tiden vill han att jag skall ta på mig något sexigt då vi har sex...jag vet inte...Jag tänker alltid på hur jag böjer mig eller inte böjer mig under sex...tror fortfarande inte han vet hur förjävliga mina bröst ser ut när jag är avslappnad eller står framåtböjd....vill inte att han skall bli avtänd...försöker alltid böja ryggen bakåt så att mina bröst ser fastare ut än vad de är..sjukt egentligen..

    Så vad är det för vinklar som är fel? Varför måste jag se ut som en fotomodell eller porrmodell för att bli accepterad? Kanske inte är så, men varför annars bedömer han mig som ett paket som han har beställt över internet och paketet har defekter, men han kan inte returnera det av någon anledning, så han behåller paketet tills han kan beställa något bättre en annan dag...


    Det finns kanske en mikroskopisk chans att ni kan få en något så när  normal och sund relation och det vore att ni gör en ömsesidig överrenskommelse om att från och med nu är det från bägge håll slutältat om kroppsdelar, hur dina kroppsdelar skulle vara på andra kvinnor, vilka utseendepreferenser din man hade tidigare i sitt liv o.s.v

    Och när jag skriver slutältat menar jag inte ett enda jävla ORD till. Inte en enda kommentar till   om dina kroppsdelar från hans sida.  Inte en enda fråga till om dina kroppsdelar från din sida.

    Om du absolut inte vill skiljas från din man är det här det enda som kommer att funka.
Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?