Inlägg från: Anonym (Sebben) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sebben)

    Hans föräldrar kväver vår relation

    Det är bekymmersamt. Det kan inte vara lätt för din man. Alla dina förhoppningar är krossade. Det är allvarligt. Att han inst står upp för dig och prioriterar dig en enda gång. Och dessutom känner han sig respektfylld mot sina föräldrar och uppskattar honom.

    Nej, dumpa honom direkt, visa att du är en viktigt människa som kräver uppmärksamhet. Detta ska du inte stå ut med. Du är viktig och han ska serva dig. Det är rätt att skuldbelägga honom och visa att du verkligen är ledsen. Så att hans sommar blir vad den förtjäner. Han borde blocka sina föräldrar för din skull.

    Du har ju inget eget ansvar at kommunicera detta direkt med svärföräldrarna på ett mjukt men vänligt sätt. Du har verkligen så attraktiva egenskaper att du kanske inte behöver göra det?

    Jag tror att din man skulle må bättre om han blev av med problemet.

    Anonym (Ledsen) skrev 2020-06-28 20:22:56 följande:


    Jag känner själv att jag varit ganska generös som har accepterat det här i 4 år, och när det verkligen är viktigt att få vara ifred hade jag önskat att han sagt ifrån. Stått upp för oss- visat att han kan prioritera mig en gång. Men nej- det gick inte och här sitter jag med alla förhoppningar krossade och en sommar med bara jobb, barn och måsten kvar.
  • Anonym (Sebben)
    Anonym (...) skrev 2020-06-28 20:50:17 följande:
    Lägg ner. Du kanske är TS kille eller? Du vill ha dina svärisar fastklängande på dig på din semester? Givetvis är det inte samma sak om hon säger till HANS föräldrar.
    Det är ju fruktansvärt. Att TS ens kan andas. Naturligtvis har TS inget eget ansvar att säga detta direkt och rakryggat till sina svärföräldrar. Bättre då att TS håller på sin värdighet och kräver respekt. TS kan väl klaga om allt till sin kille så får han ta det vidare till sina föräldrar.

    De är ju faktiskt hans föräldrar. Om TS kille älskar TS på riktigt, vilket han förstås gör, så har han inget emot alls att berätta för dem varje dag hur klängiga de är och hur de stör TS och hennes killes förhållande.

    Riktig kärlek klarar sånt. Svärisarna kommer nog att dunsta direkt. TS kille blir väl också glad att vara av med dem. Så kan TS kille ägna sig år kärleken. Det är fint.
  • Anonym (Sebben)
    molly50 skrev 2020-07-05 19:30:15 följande:
    Det är inte normalt.
    Mina svärföräldrar bor på gångavstånd ifrån oss.
    Men de kommer ändå aldrig oannonserat. Och än mindre stannar de kvar över natten.
    Någon enstaka gång har de kommit förbi på en fika eller så om de t ex varit ute och gått med hunden.
    Men aldrig annars.
    Och hade de gjort det så hade min man pratat med dem.
    Det är inte ett acceptabelt beteende.
    Instämmer. Svärföräldrarna beter sig hetl oacceptabelt. Såklart att TS kille ska säga till dem på skarpen. TS har sina rättigheter att slippa såan som inte hör till familjen, i sitt hem.
  • Anonym (Sebben)
    molly50 skrev 2020-07-22 17:30:10 följande:
    Ja,vi får hoppas att han klarar av att säga till dem på skarpen.
    Han verkar ju också tycka att deras beteende är normalt,enligt TS.
    Ja, för TS behöver inte göra sånt som hon tycker är obehagligt och som beror på vad hon känner. Obehag är jobbigt och det är hennes killes jobb att ta hand om hennes behov, så hon slipper. Det gör han såklart av kärlek, varje dag. Det är hans jobb att ta hand om det som hon retar upp sig på. 
Svar på tråden Hans föräldrar kväver vår relation