• Xenia

    Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?

    Tonåringar brukar handla sina kläder själva.

    Men inte 9-åringar. Skulle aldrig köpt sådana till en 9-åring. Om vi gått tillsammans och handlat och hon velat ha sådana skulle jag vägrat.

  • Xenia
    Anonym (Tål inte skuldbeläggande) skrev 2020-06-29 11:17:04 följande:
    Vidrigt att du skuldbelägger unga tjejer och deras föräldrar för att män ogenerat äckelglor på dem när de solar.
    Fy fan!
    Varför skuldbelägger du inte männen som ogenerat äckelglor istället?

    Dessa män skulle för övrigt  inte avstå från att ogenerat äckelglo om de unga tjejerna haft bikinis som täckt några centimeter till av rumpan.
    Och du skuldbelägger TS för att hon vågar ha en åsikt.
  • Xenia

    Om barn (under 15 år) lägger upp bilder på sig själva där de är lättklädda och sen kontaktas av vuxna män och får skumma förslag, då är det ett problem. Oavsett vilken slags bikini de har. Eller om de bara visar upp sig i urringat och kortkort.

    Föräldrar måste alltså tala med sina barn om att inte lägga upp avklädda bilder och om att "Sebbe 15 år" (eller "Julia 15 år) kan vara en gubbe på 50 år.

    Föräldrar är ofta för godtrogna och tror inte att deras barn är så bekräftelsekåta som de är. De tror att de är oskyldiga barn som de själv var vid samma ålder (när det inte fanns något internet). De "respekterar sina barns integritet" och har ingen koll på vilka sajter barnen är inne på.

    "Sebbe 15 år" kan locka barnen att skicka nakenbilder av sig själva (och ännu värre). Sen kan de vilja träffa barnen. Säger de nej hotar de att lägga upp nakenbilderna (och värre) på nätet, skicka till föräldrarna etc.

Svar på tråden Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?