Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Vara med en gift man?

    Cutehalfswede skrev 2020-07-01 06:24:52 följande:

    Jag får inte känslor för männen, kan göra med att de män jag träffar är lite äldre också ;p


    Varför är du ens ihop med dom om du inte har känslor? Klart som fan du känner något och har känslor annars skulle du inte ligga med dom.

    Att ha sex är tillräckligt för att trilla dit och bli kär. Oavsett ålder. Inbilla dig inget annat. Tvärtom så gör deras ålder att de kan göra dig kär för att dom har erfarenheten och vet vilka knappar de ska trycka på.

    Jag har också varit ihop med gifta män och dom var också mycket äldre.(25 år äldre) Och jag blev en dag jättekär..
  • Fjäril kär
    Cutehalfswede skrev 2020-07-01 07:17:38 följande:

    Jag vet inte, men jag blir inte kär i äldre män... Kanske därför det är lätt för mig. Blir bara förälskad i killar min ålder, jag ser väl äldre män som roliga stunder endast.


    Jodå du kan bli kär i äldre män också och det är ju därför du ligger med dom för att du får känslor för dom. Men du har nog inte träffat på just honom ännu.

    För du blir ju inte automatiskt kär i en jämnårig kille bara för att han är just jämnårig eller hur? Han måste ju ha rätt egenskaper som eventuell pojkvän. Ett one-night-stand här och där är ju inte kärlek oavsett ålder. Men han kan bli om du träffar honom kontinuerligt, och då kan det vara den äldre mannen du plötsligt trillar dit på...
Svar på tråden Vara med en gift man?